Szavazd meg te, hogy melyik legyen a következő játék, ami magyar szinkront kap

Szavazd meg te, hogy melyik legyen a következő játék, ami magyar szinkront kap

Te melyik játék magyar szinkronjának örülnél? Most leadhatod szavazatod!

Ha nem ismered még a SzinkronSarok munkáit, hát ideje bepótolnod a lemaradást. Sok kritikán aluli szinkront láttunk már játékokban a mögöttünk álló évek alatt, de amit a SzinkronSarok csinál, azt bizony sok óriási költségvetésű film és sorozat megirigyelhetné. 2022-ben a felújított Resident Evil 2 magyar szinkronjával kápráztattak el minket, idén pedig a 2018-as God of Warhoz készítettek parádés minőségű szinkront. Utóbbi még nem jelent meg, de néhány hét és bárki kipróbálhatja majd.

Ezeket olvastad már?

Most pedig hozzánk, hozzátok, a közönséghez fordul a csapat. Mi legyen a következő projekt? Melyik játék magyar szinkronjának essenek neki a God of War után? Az egyértelmű, hogy a parádésan megírt, lenyűgöző történetű játékokra szeretne koncentrálni a csapat, de azon belül most mi dönthetjük el, hogy mely karakterek szólaljanak meg magyarul.

A Mortal Kombat 1-től kezdve, át az Uncharted 4-en, egészen a Detroit Become Humanig van itt minden. Ha érdekel a téma és véleményeddel segíteni szeretnéd a csapatot, akkor EBBEN a Google Űrlapban adhatod le szavazatod!

Kövess Minket!



Gamer szótár