CS2: Overpass vagy Cobblestone lehet a következő pálya a bétában

CS2: Overpass vagy Cobblestone lehet a következő pálya a bétában

Dragon Lore-ral utalgat a Valve a következő pályára.

A Valve frissítette a Counter-Strike Twitter-fiók bannerjét, méghozzá egy sárkányos grafikával. Több spekuláció is van ezzel kapcsolatban, de a két legvalószínűbb a CS2 bétájához köthető: ezek szerint a Nuke-ot követő pálya egy olyan lesz, amin már a CS:GO-ban is megtalálható volt a Dragon Lore grafika.

Ezeket olvastad már?

A két szóban forgó pálya természetesen Overpass és Cobblestone. Előbbiről már tudjuk, hogy fel fogják újítani a CS2-ben, képeket is láthattunk erről. Ha pedig megnézzük az alábbi képet, még stílusában is eléggé illeszkedne a játszótérhez az új, graffiti stílusú sárkány. Cobblestone-ról is pletykálták a béta megjelenésekor, hogy felújítást kaphat. Erről viszont még egy igazán újnak tűnő képet sem láttunk, szóval nem tudni, hogy stílusában esetleg változik-e a pálya annyit, hogy elférjen rajta egy ilyen színes sárkány képe. A jelenlegi változatban ugyanis a Dragon Lore egy faliszőnyegen szerepel és jelentősen komolyabb hangvételű, mint az Overpasson látható.

Az adatbányász tevékenységéről ismert Gabe Follower szintén Overpasst látja valószínűbbnek, tehát szerinte ez lehet a következő pálya is, amely Nuke-ot leváltja a CS2-ben. Még egy képet is szerkesztett az új sárkánnyal a játszótérről:

Borítókép: Valve

Kövess Minket!



Gamer szótár