Így festhet majd Karl Urban Johnny Cage-ként a Mortal Kombat 2-ben

Így festhet majd Karl Urban Johnny Cage-ként a Mortal Kombat 2-ben

A játék atyja látogatta meg a stábot Ausztráliában a munkálatok közben és, ha már ott járt, fotózkodott is.

Sokakat meglepett, mikor kiderült, hogy Karl Urban kapta meg Johnny Cage szerepét a Mortal Kombat második részében. Az biztos, hogy a folytatás egyik legfontosabb karaktere lesz, hiszen már az első film végén is őt teaselték, de pontos információ még nem derült ki a második felvonás forgatókönyvéről, bár alighanem most már tényleg a halandók viadala tornája kapja a főszerepet.

Ezeket olvastad már?

A munkálatoknak és a forgatásoknak már nekiláttak Ausztráliában, azonban ez valószínűleg tiszavirág életű lesz, mivel időközben a SAG-AFTRA is sztrájkot hirdetett. Mindenesetre még mielőtt ezt bejelentették volna, Ed Boon, a Mortal Kombat videójáték-sorozat első embere elutazott a kontinensre és benézett a forgatásra. Ha pedig már ott járt, akkor készített egy közös fotót Karl Urbannal. A képet a SAG-AFTRA sztrájk hivatalos bejelentése előtt lőtték és tették közzé, miközben már az látható rajta, hogy Urban a karaktere védjegyének számító napszemüveget visel és a gondosan fésült hajára is ügyelt. A filmet egyébként Simon Todd rendezi és minden fontosabb harcos visszatér majd, de persze lesznek bőven új szereplők is.

Bár a 2021-es Mortal Kombat reboot igyekezett tisztelegni az azt inspiráló videojátékok öröksége előtt, Johnny Cage kihagyása sokaknak csalódást okozott. A karakter emellett tisztelgés Jean-Claude Van Damme előtt is, és bár róla mintázták egészen mostanáig nem sikerült őt megjeleníteni a játékokban. A Mortal Kombat 1 videójáték lesz az első olyan cím, amelyben az akcióhős is skinként tiszteletét teszi.

Kövess Minket!



Gamer szótár