Van PS4-ed vagy PS5-öd? – Akkor számodra most ingyenes az Apple TV+

Van PS4-ed vagy PS5-öd? – Akkor számodra most ingyenes az Apple TV+

Csak korlátozott ideig él az ajánlat, nem árt sietni!

Itthon talán nem kap akkora figyelmet az Apple saját streaming szolgáltatása, mint a Disney+, a Max vagy a Netflix, pedig az Apple TV+ is tele van fantasztikus műsorokkal, sorozatokkal és egész estés filmekkel egyaránt. Elég, ha annyit mondunk Ted Lasso, See, Finch, Tetris, The Morning Show vagy Alapítvány. Minden kategória kedvelői megtalálják a nekik tetsző műsort  a kínálatban, amit most hónapokig ingyen használhattok, feltéve, ha van konzol a háztartásban.

Ha a te nappalidban is ott duruzsol egy PS4 vagy egy PS5, akkor most több hónapnyi Apple TV+ előfizetést szerezhetsz, teljesen ingyen. Nem kell más tenned, csak letöltened a konzolodra az alkalmazást, megadni a bejelentkezéshez szükséges adatokat, aktiválni az ajánlatot és máris tiéd az Apple TV+ minden egyes sorozata és filmje.

Ezeket olvastad már?

Az ajánlat július 31-ig él, ha addig nem éltek vele, akkor lemaradtok róla. A PlayStationös ajándék hónapokat az is igénybe veheti, akinek korábban volt már ingyenes Apple TV+ próbaidőszaka vagy akinek van aktív előfizetése a szolgáltatásra. Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy a PS4-es játékosok esetében 3, a PS5-ös tábor oldalán 6 hónapnyi ajándék előfizetést tartalmaz az ajánlat, ha Apple One előfizetésed van, akkor sajnos nem tudod igénybe venni és böngésszétek át a feltételeket, ugyanis azok eltérőek aPS4 és PS5 esetében. PS4-nél például csak új Apple TV+ előfizetéshez használható az ajánlat, míg PS5-nél már korábban előfizetett fiók esetében is.

Jó szórakozást!

Kövess Minket!



Gamer szótár