Nem várt helyről érkezett spoiler az új Assasin's Creed játékról

Nem várt helyről érkezett spoiler az új Assasin's Creed játékról

Pedig még nincs olyan közel az új epizód.

Az Assasins's Creed:Valhalla lassan a harmadik születésnapját ünnepli. Ami pedig annyit jelent, hogy az Ubisoft már gőzerővel dolgozik a következő epizódon. Azt már tudjuk, hogy a következő rész a Mirage nevet kapja és a történet középpontjában az a Basim Ibn Ishaq lesz, aki Eivor mellett, mint mentor, később pedig mint ellenfél jelent meg. A kortalan karaktert szerették és sokan dicsérték miatta a csapatot, akik a történetért felelősek. Ezért is volt nagyszerű választás, mikor arról volt szó, hogy ki is legyen az új felvonás főszereplője. Nemrég pedig egy kis baki miatt kiderülhetett, hogy Bashim nem csak a rend ellenfeleit gyilkolja majd halomra.

A fenti képen az amerikai ESRB rendszer besorolását láthatjuk. Ez eddig nem szokatlan, hiszen a kritikus korhatárt még a játék kiadása előtt nyilvánosságra hozzák. Viszont a leírásban ott szerepel a mondat: "A játékosok kardokat, tőröket, nyilakat és rejtett fegyvereket használnak arra, hogy katonákat, orgyilkos társakat és a bossokat öljenek, egy frenetikus harci játékban"

Ezeket olvastad már?

Ezek szerint végre megismerjük majd, hogy Bashim miért is árulta el a társait. Lehet az is kiderül, hogy a korrupció a rendben is ott van és a történet nem olyan fekete-fehért, mint elsőre látszik.


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár