Mindenki megnyugodhat, marad a Call of Duty széria PlayStationön

Mindenki megnyugodhat, marad a Call of Duty széria PlayStationön

Jogi úton nem tudott nyerni a Sony, hát hirtelen megegyeztek a Microsofttal azon kívül... ki gondolta volna, hogy ez lesz?!

Bár az FTC (nem, nem a Fradi) még fellebbezett, egy nappal később azt is elutasították, így ma már gyakorlatilag kijelenthető, hogy a Microsoft megnyerte az Activision-Blizzardért zajló pert, Amerikában. A brit hatóságokkal még nem született megegyezés, de innen már aligha lesz megállás, a Microsoft alighanem hamarosan hivatalosan is bekebelezi az Activision-Blizzard cégóriásit, annak minden játékával együtt. Az egyik legjobban féltet széria természetesen a Call of Duty volt, a Sony az első perctől kezdve állította, hogy a Microsoft megfosztja majd a PlayStationös játékosokat a CoD-tól, a Microsoft pedig az első perctől kezdve tagadta ezt.

Ezeket olvastad már?

Most végre sikerült megegyezniük! A részletekbe természetesen nem avatták be a nagyérdeműt, de maga Phil Spencer volt az, aki Twitteren bejelentette, hogy sikerült megegyezniük a Sonyval és a jövőben is lesznek Call of Duty játékok a PlayStation konzolokon!

„Örömmel mondhatom, hogy a Microsoft és a Sony írásos megegyezést kötött, aminek értelmében az Activision-Blizzard felvásárlása után is lesznek Call of Duty játékok PlayStationön." - írta Phil Spencer bejegyzésében.

ennek pedig persze mindannyian örülünk, senki nem marad CoD nélkül! 

Kövess Minket!



Gamer szótár