A legérdekesebb játékmeneti változások a CS2-es Overpasson

A legérdekesebb játékmeneti változások a CS2-es Overpasson

Íme minden eddig megtalált új wallbang és boost a CS2-es Overpassról.

Elképesztően látványos az új Overpass, de nem csak ilyen értelemben változott a pálya. Ugyanis rengeteg apróságot javítottak, helyeztek át vagy tettek be a fejlesztők, amitől nem változik meg gyökeresen az, ahogyan a pályát játszani fogjuk, de azért ad némi frissességet. Például a CS2-es változatban már több helyre nem lehet felugrani, ahová korábban igen. Illetve bekerült pár új opció, ahová eddig csak kellő ügyességgel vagy boost útján lehetett feljutni, de most már egyedül is kivitelezhetőek és kihasználhatóak.

Kezdjük azzal, amit már nem lehet csinálni az új Overpasson. B előtt már nem lehet összehozni azt a boostot, amikor a konnektortól futó korlátra felállva az alsó ember kicsit kisétált oldalra a jobb szög érdekében, mert leesünk, mielőtt a jó helyre lépnénk. A környéken maradva, konnektorban már nem lehet felugrani sem az off-angle raklapra, sem a lépcső melletti polcok tetejére, sem az ajtó melletti csöveknél a sarokba. Illetve a T-k számára előnyös pixelnyi rés is egy picit változott a létra alól, így éppen átláthatunk ott, de már nem lehet lőni ezen keresztül. A-lerakó környékén is van egy nagyobb, negatív változás – mondjuk ez nézőpont kérdése, hogy valóban az-e. Ugyanis az új kamion ablakán már nem láthatunk át, így a védők nem tudják ezt kihasználva tartani WC-t a kukától.

Ezeket olvastad már?

Most pedig nézzük, hogy mit tudunk csinálni a felújított pályán. Először is, hosszúra bekerült a játék egyik legnehezebb ugrási lehetőségének kiegészítéseként egy új, guggoló ugrást segítő zsák és palack. Ez valószínűleg megkönnyíti majd, hogy kihasználjuk ezt a helyet extra infóért. Másodszor, B-röviden kaptunk egy új lehetőséget arra, hogy a cementes zsákokra felugorhassunk egyedül, boost nélkül. Ha pedig ez sem lenne elég, innen továbbugorhatunk egy pixelboostra jelenleg. Ezt várhatóan javítani fogja a Valve, de addig is, elég jónak tűnik a lerakó hátsó részének fedezésére ez. Egyébként lehet azért van szükség erre, mert a site CT felőli bejáratánál felugorhatunk az ajtóra boost segítségével, ezzel kiváltható az eddig ismert, két embert folyamatosan igénylő boost.

Két új wallbanget is kaptunk a frissítéssel. Az egyik B-lerakó hátsó sarkából konnektor felé irányul, a másik pedig a heaven alatti folyósóról a lerakóra. Mindkettő igen effektívnek tűnik, amennyiben tudjuk, hogy mit csinálunk. Előbbi egy nagyobb tárkapacitású fegyverrel simán megállíthat egy konnektorban futó csapatot is. Utóbbi pedig leginkább akkor lehet hasznos, ha például egy dildo mellett plantoló játékost akarunk megállítani és tudjuk, hová kell lőni pontosan. Ez nyilván azt eredményezné, hogy jobban vigyáznak a játékosok a plant pozícióval, de ha csak spammelni akar a CT, akkor is elcsíphet egy, a lerakóra felfutó T-t, szóval nem teljesen hasztalan a dolog.

Egyelőre ezek a legnagyobb felfedezések az új Overpasson, de ha találtál vagy láttál valamit, amit nem említettünk meg, akkor írd meg kommentben!

Kövess Minket!



Gamer szótár