Magyarországon forgatták a Diablo 4 bámulatos élőszereplős előzetesét

Magyarországon forgatták a Diablo 4 bámulatos élőszereplős előzetesét

Óvatosan a sóbánya körül, nehogy véletlen egy Necróba fussatok!

A Diablo 4 jött, látott és pokoli erős oldalát villantotta meg a legendás szériának, aminek már pont ideje is volt. A rajongók a Diablo 3-ba és az Immortalba is bőven beleköthettek, ahogy gyakorlatilag az utóbbi évek csaknem összes Blizzard játékába, legyen az Overwatch vagy World of Warcraft. A D4-gyel viszont megmutatták, hogy tudnak még régi fényükben tündökölni, a játékot egyszerre élteti a kritika és a játékosok, imádják azt gyönyörű látványáért, pazar szinkronjáért, óriási és tartalommal teli világáért, remek endgame tartalmaiért. Él és virul a Diablo 4 és valószínűleg jó sokáig velünk lesz még, hiszen a Season 1 még csak a napokban veszi majd kezdetét.

Most azonban nem az S1-ről szeretnénk mesélni, hanem egy apró érdekességről, amire a Kreatív hívta fel a figyelmet.

Ezeket olvastad már?

Emlékeztek még a Diablo 4 előszereplős előzetesére? A fantasztikus videót május végén publikálta a Blizzard és ha addig nem nyert meg magának egyetlen előzetes sem, hát ez biztosan! Bár pontosan tudjuk, hogy a Blizzard milyen elképesztő CGI-előzeteseket tud készíteni, az élőszereplős videók, pontosabban a minőségi előszereplős videók, mindig überelik a CGI-t. Íme az előzetes!

Észrevettetek esetleg benne valami ismerőst? Nem? Nem gond, aligha ugrik fel mindenki a székéből azt kiáltva, hogy "Hé, ezt a helyet én ismerem!", pedig feltűnik néhány magyarországi helyszín is a videóban. Egyes jeleneteket a fóti sóbányában, másokat a Gellért-hegyi víztárolóban forgattak. 0:14-nél a videóban például alighanem a víztárolóban harcol a Rogue, míg 0:32-nél a sóbányában küzd a Necro, legalábbis a forgatási fotók alapján.

A galériáért kattints a képre!

Az előzetest az Oscar-díjas Chloé Zhao (A nomádok földje) rendezte, az operatőri munkáért pedig Roman Vasyanov (Suicide Squad) felelt. A forgatás 5 napot vett igénybe, 1 0különböző helyszínen.


A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár