Nem, ez nem egy átvezetővideó, tényleg ilyen gyönyörű lesz a Marvel's Spider-Man 2

Nem, ez nem egy átvezetővideó, tényleg ilyen gyönyörű lesz a Marvel's Spider-Man 2

Kerek 3 hónap és végre megjelenhet a Marvel's Spider-Man 2!

Jobb, ha előre felkészültök az előttetek álló hónapokra, mert ami idén ősszel jön gaming fronton, olyan ritkán van. Egymást érik majd a jobbnál jobb megjelenések, októberben érkezik többek között a Sony legújabb nagyágyúja, az óriási sikereknek örvendő Marvel's Spider-Man és Marvel's Spider-Man: Miles Morales folytatása, a Marvel's Spider-Man 2! Gyakorlatilag már most sikerre ítélt a program, nehéz lenne ezt elszúrnia a fejlesztőknek, bízzunk benne, hogy nem is fogják.

A játék saját panelt kap a holnap hajnalban kezdődő San Diego Comic-Conon, a fejlesztők pedig új információkat ígértek az előadásra. Kis szerencsével talán egy új gameplay előzetest is kapunk, amiben feltűnhet akár Venom is! Venom ugyanis központi szereplője lesz a Marvel's Spider-Man 2 cselekményének, ám egyelőre nem sokat tudunk róla és mozgás közben sem láttuk az előzetesekben.

Ezeket olvastad már?

Az Entertainment Weekly közölt most a karakterről egy új, fantasztikus képet, amiről azt is hihetnénk, hogy egy CGI átvezetővideóból van vagy egy előzetesből van, de nem. A fejlesztők állítása szerint ez gameplay és tényleg ennyire gyönyörű lesz a játék. Néhány apróságot árultak el csupán a CC előtt, így például azt, hogy milyen nehézségekkel küzdöttek Venom megalkotásakor. Pontosan milyen karaktert szeretnének? Hogy lesz ő Pókember tökéletes ellentétje? Beszél-e Venom, egyáltalán vannak-e ajkai, tud-e nevetni? Bármennyire is apróságoknak tűnnek az ilyen kérdések, de óriási befolyással vannak a karakterre és így persze magára a játékra is.

A rajongók fejében azonban egy sokkal fontosabb kérdés döngeti még a zárt kapukat. Irányítható lesz-e Venom? Nem ez lenne az első játék, ami lehetőséget kínál erre és eddig szinte mindig nagy élmény volt Venommal játszani, sokan megnéznék, hogy mit tudnak kihozni a karakterből az Insomniacnál. Talán a Comic-Conon erre is választ adnak majd, de persze sokkal valószínűbb, hogy erre a kérdésre majd csak a megjelenés után kapunk egyértelmű választ.


JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár