LoL: Így NEM szerezheted meg az Ultimate Soul Fighter Samira skint

LoL: Így NEM szerezheted meg az Ultimate Soul Fighter Samira skint

Ezt a fontos információt nem tolja az idézők arcába a Riot Games, nem véletlenül.

A League of Legendsben összegyűjthető hőskinézeteket meg lehet számolni, azonban viszonylag sokáig tart ez a művelet. Jelenleg több mint 1500 skin van a játékban, ami egy őrületes számnak tűnik, ha csak abból indulsz ki, hogy 164 játszható hőshöz tartozik ez a mennyiség. Majdnem átlagosan 10 skint lehet társítani egy-egy karakterhez, így tényleg van miből válogatni, ha egyedi kozmetikai tartalommal szeretnéd felruházni a bajnokokat. Hatalmas összegekbe kerül összegyűjteni az összes kinézetet, azonban vannak olyan "bálnák", akiknek ez sikerült az elmúlt napokban, hónapokban és években. Az egyik ilyen LoL-os megosztotta saját tapasztalatát, amiből csak tanulni lehet.

Ezeket olvastad már?

Így NEM szerezheted meg az Ultimate Soul Fighter Samira skint

A legnagyobb LoL-os közösségi fórumon megosztott posztból kiderül, hogy hiába volt meg a legújabb 3250 RP-s gúnyán kívül az összes a játékosnak, a skintöredékek rollolásánál nem a közel 10 000 forintba kerülő Lélekharcost kapta meg, hanem egy random Cho'Gath permanest. Értetlenkedett egy kicsit, azonban megkapta azt a választ, amire egy kis utánajárással ő is rájöhetett volna.

  • Ha egy jótékonysági promócióban vesz részt a skin, akkor azt csak hónapokkal később lehet rerollolni, addig kizárólag RP-ből lehet megszerezni

Az új, kicsit csalódást keltő Samira skin esetében az összes bevétel 20%-át fordítja arra a Riot Games, hogy alapítványokat támogasson vele. Ez jelentős összegnek számít minden egyes megvásárolt kozmetikai tartalom esetében (~2000 Ft), innentől már csak a játékosokon múlik, hogy végül hány darab talál gazdára a promó időszaka alatt.

Te tervezed megvenni az Ultimate Lélekharcos Samirát, esetleg már be is húztad?

Kövess Minket!



Gamer szótár