LoL: Új skinkategóriát tervez bevezetni a Riot, a Soul Fighter Samira az első jel

LoL: Új skinkategóriát tervez bevezetni a Riot, a Soul Fighter Samira az első jel

Néhány hét múlva elköltheted a legújabb Ultimate hőskinézetre a zsebpénzed, addig lehet csorgatni a nyálat a megjelenés előtti videókra.

Kifejezetten kevés valódi Ultimate kategóriába sorolható skin érhető el jelenleg a League of Legendsben. Azért kell kiemelni, hogy valódi, mivel a Gun Goddes Miss Fortune nem igazán nyűgözte le a játékosokat, azért 2775 RP-nél többet nem akar elkérni érte a Riot Games. Hasonló kritikák illetik a még meg sem jelent Soul Fighter Samira hőskinézetet is, ugyanis többek szerint egyszerűen nem üti meg azt a mércét, amit megfigyelhetsz a DJ Sona, a Spirit Guard Udyr vagy épp az Elementalist Lux esetében.

Miért lehet azt gondolni, hogy a Riot egy új skinkategórián dolgozik?

Egyszerűen csak azért, mert az elmúlt hónapokban olyan legendás kozmetikai tartalmak jelentek meg, amelyektől eldobod az agyad. A Winterblessed Diana pentakillnél az egész szurdokba elhozza a telet, de lehetne említeni a Battle Queen Katarinát is, amelyik különböző színű és formájú pengékkel szórja a sebzést minden irányba. Az említettek 1820 RP-be kerülnek, amíg az alábbi Lélekharcos Samiráért 3250 RP-t kér a Riot.

Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megér-e több ezer forintot számára egyetlen gúnya. Ami biztos, hogy bár látványosak az effektek, valami mégis hiányzik ebből az egész koncepcióból. Szerencsére a pentakill a Winterblessed Dianához hasonlóan teljesen egyedi effektet kapott, csak nézz rá a hatalmas GG feliratra, ami beépített demoralizáló erővel bír.

Egyelőre még nincs hír arról, hogy mikor érkeznek a 2300 RP körüli skinek, de ha a Legendaryk és az Ultimate-ek ennyire összemosódnak, akkor itt az ideje bevezetni egy olyan kategóriát, ami tényleg kielégíti a játékosok igényeit.

Kövess Minket!



Gamer szótár