LoL: Visszatért a téli Szurdok egy kis csavarral

LoL: Visszatért a téli Szurdok egy kis csavarral

Ismét hópihék szállingózhatnak az Idézők szurdoka felett.

A rajongók régi vágya, hogy a Riot Games visszahozza a téli mapot a League of Legendsbe, azonban sajnos erre idén sem számíthatunk. Azonban érkeznek hamarosan az élő szerverekre télies skinek. Warwick kapja a tekintély kiadást, ám tekintetünk inkább Diana fele fordul, aki a legendás hőskinézet tulajdonosa lesz. Miért is érdekes ő?

Ugyanis a Winterblessed Diana visszahozza a telet! Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint ötszörös gyilkosságot elérni. Ugyanis a pentakill után hóvihar söpör végig a szurdokon, elkezd esni a hó, halljuk a jeges fuvallatot, és az Aurora Borealisra emlékeztető fényeket láthatunk a fejünk felett. A hatás egy idő után megszűnik. Persze a havas térképet nem pótolhatja, de egy nagyon menő hőskinézettel leszünk gazdagabbak. Minden szempontból cool lett.

Egy másik skin-család is bővül a 12.23-as patch során. Ugyanis várhatóan érkezik az Ashen Graveknight Mordekaiser, amely önmagában is fantasztikusan néz ki, iszonyatosan menő, ahogy megnő a mérete, és hangsúlyosak lesznek a szárnyai a végső képessége alatt. Azonban ami az igazi különlegességét adja, hogy a hazateleportálás és az ulti közben is egy epikus zene szól, amitől egy igazi boss fightban érezhetjük magunkat. A W közben pedig halljuk fémes lépteinek hangját. Fantasztikus lett.

Te mit gondolsz a két hőskinézetről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik hőskinézetre szeretnél lecsapni?