Új ingyenes MMO-val jelentkezik a RuneScape alkotója, amin 10 évig dolgozott

Új ingyenes MMO-val jelentkezik a RuneScape alkotója, amin 10 évig dolgozott

Az egyszer biztos, hogy ezzel tovább bővült az idei várós játékok listája.

A RuneScape a valaha volt egyik legnépszerűbb MMORPG, ami a 2000-es évek elején robbant be, és máig erős közösséggel rendelkezik. Ezt a folyamatosan fejlődő és változó fantáziavilágot, ami végtelen szabadságot biztosít a játékosok számára, Andrew Gower alkotta meg, aki mint kiderült, az utóbbi 10 évben egy új MMO-n dolgozott, melyről most lerántotta a leplet. A játék neve Brighter Shores, és a fejlesztő legendás előző játékára emlékeztet bennünket, amit még testvérével készített. A stúdió reményei szerint már 2024 harmadik negyedévében megjelenhet, és az első naptól kezdve ingyenesen elérhető lesz bárki számára.

„Egy teljesen új kaland a díjnyertes MMORPG-tervezőtől, Andrew Gowertől. Ez egy elbűvölő point-and-click stílusú RPG több száz órányi játékidővel, ami a varázslatok és rejtélyek országában játszódik, rengeteg kipróbálható szakmával, és minden sarkon valami újdonsággal." – áll a játék leírásában.

A Brighter Shores rendelkezni fog tipikus RPG-funkciókkal, mint például a különböző osztályok, akik egyedi képességekkel rendelkeznek, valamint a készségfák és a mellékfoglalkozások is széles választékban elérhetőek lesznek egészen a kovácsolástól az alkímiáig. Középpontjában egy magával ragadó történet áll, amit később majd tovább bővítenek. Ahogy fentebb említettem, a játék ingyenes lesz, viszont a Premium Pass beszerzésével olyan extrákra tehetünk szert, mint például új területek felfedezése, egyedi karakternév, játékosokkal való kereskedés, és még számos további funkció.

Az ingyenes verzió tökéletes lesz arra, hogy belekóstoljuk az MMO-ba, és ha az megtetszik, előfizethessünk a Prémium változatra. A játékot Steamen már a kívánságlistátokhoz adhatjátok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár