LEC: Egy japán krokodil lopta be a pentát, két bajnok búcsúzott a szezontól

LEC: Egy japán krokodil lopta be a pentát, két bajnok búcsúzott a szezontól

Élete egyik, ha nem a legjobb meccsét játszotta Humanoid.

Az A csoportban két korábbi bajnok találkozott, a B jelzésű négyesben egy hatalmas spanyol rangadót rendeztek. Ilyen előjelek mellett hatalmas ütközetekre lehetett számítani az LEC 2023-as nyári csoportkörének utolsó előtti meccsnapján, azonban végül mindkét széria 2-0-s végeredménnyel zárult. A MAD Lions sorozatban begyűjtött 9 vereség társaságában búcsúzott a nyári szezontól, a KOI összességében nem tudott felpörögni a kieséses szakaszra, így Larssenékkal sem találkoztok a playoffban. Az Oroszlánok tavaszi bajnokkén ott lesznek a Season Finalsben, a KOI azonban még izgulhat, ugyanis az XL, a FNC és a TH is megelőzheti őket a ponttáblázaton. Ma jön a csoportkör utolsó napja, először az SK vs FNC, majd a BDS vs TH vár rátok az esport2tv Twitch-csatornán és a lolesports.com oldalán

18:00 - FNC vs SK

Az idei évben még egyetlen egy alkalommal sem tudta legyőzni a Fnatic az SK-t, így tényleg megjósolhatatlan, hogy a legutóbbi alapszakaszban sokkal jobb teljesítményt nyújtó egykori világbajnok, képes lesz-e leküzdeni démonait. A másik oldalon bizakodhatnak Markoonék, mivel néhány nappal ezelőtt 2-0-zták Trymbiéket. Azóta mindkét együttes jobban kiismerte a 13.13-as kompetitív metát, ennek is köszönhető volt az a Humanoid Jayce, ami tegnap az egyik mérkőzésen 17 killt zsebelt be.

~20:00 - TH vs BDS

A Team BDS-nek esélye sem volt a G2 Esports ellen, azonban mégis ők a favoritjai ennek a Bo3-nak. Crownie és nuc vezetésével sikerült egyszer már alsóágra küldeni Jankosékat, ismét valami hasonlóra készülnek a tavaszi ezüstérmesek. Tegnap a Team Heretics egy szoros és egy sima meccsen küldte haza a KOI-t, főleg Flakked volt az, aki emberfeletti teljesítményt nyújtott (7-1-4 és 6-0-3 Xayah-val), de Mersa Relljét és Jankos Viego/Trundle játékát is csak dicséret illeti.

Ezeket olvastad már?

Ha veszít a TH, akkor nem lesznek ott a Season Finalsben, ugyanez vonatkozik a FNC-re is. Ez a valódi tétje a mai ütközeteknek!

Kövess Minket!



Gamer szótár