Szállj el kismadár: Átmaszkolja a Twittert Musk!

Szállj el kismadár: Átmaszkolja a Twittert Musk!

Elérkezettnek látta a pillanatot a világ egyik leggazdagabb embere, hogy lecserélje a népszerű közösségi média oldal logóját.

Letaszították ismét a trónról Elon Muskot, ugyanis néhány hete megint nem ő számít a világ legazdagabb emberének. A Tesla, SpaceX és Twitter első emberét a Luis Vuittont is birtokló LVMH tulajdonosa, Bernard Arnault előzi meg a rangsorban. Hogy ez mennyire játszhatott közre abban, hogy Musk épp most döntött úgy, hogy itt az ideje a Twitter brandváltásának, az egy remek kérdés. Az biztos, hogy a népszerű közösségi oldal logóján már nem a jellegzetes kismadár szerepel, hanem egy X, ami majd hamarosan a hivatalos neve is lesz a felületnek.

Ezeket olvastad már?

Ez már nem az első X-es próbálkozása Musknak

Még 2000-ben próbálkozott meg az amerikai üzletember azzal, hogy a PayPal helyett az X.com legyen a jövőben a neve a pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásnak. Több mint két évtizeddel ezelőtt Muskot leszavazták, majd eltávolították a pozíciójából, helyére Peter Thielt nevezték ki. 23 évvel később most megint előhúzta az X-es ütőkártyáját Musk, és a jelek szerint senki sincs, aki ezúttal ellentmondana neki. Jelenleg az x.com átirányít a twitter.com oldalára, vagyis egyre biztosabbnak tűnik, hogy tényleg átveheti egyetlen betű az uralmat a rövid bejegyzések és videók, valamint képek megosztására szolgáló platformon.

De használod jelenleg a Twittert? Mit szólsz ahhoz, hogy X-nek nevezik majd a jövőben?

Kövess Minket!



Gamer szótár