Sam Raimi egy új Pókembert készíthet Tobey Maguire-rel?

Sam Raimi egy új Pókembert készíthet Tobey Maguire-rel?

Erről a franchise egyik korábbi szereplője hintett el morzsákat.

Emlékszel még Thomas Haden Churchre? Lehet, hogy a neve nem mond sokat, pedig már két korábbi Pókember filmben is feltűnt, hiszen ő volt Homokember a Sam Raimi féle trilógia harmadik felvonásában és a Pókember: Nincs hazaútban ismét eljátszotta ezt a szerepet. Egy mostani interjúban viszont elég érdekes nyilatkozatot tett, mert egyrészt elmondta, hogy szívesen szerepelne egy új Pókember filmben, másrészt hallott dolgokat egy esetleges negyedik epizódról, amelyet Sam Raimi készítene.

Ezeket olvastad már?

„Mindig is... hallottam pletykákat... hogy Sam Raimi egy újabb [Pókember-filmet] fog csinálni Tobey-val [Maguire], és ha ez összejön, valószínűleg kampányolnék azért, hogy legalább egy cameo erejéig bekerüljek.” – mondta Church, aki a Peacock Twisted Metal című filmje kapcsán nyilatkozott.

Sam Raimi valóban készít egy negyedik Pókember-filmet?

Raimi már régóta kötődik egy negyedik Pókember-projekthez, miközben Sony is teljes mértékben támogatta a rendezőt, és bár az előkészületek jól haladtak, végül nem valósult meg a produkció. Raimi nem rég pedig arról mesélt, hogy szívesen visszatérne egy ilyen projekthez, különösen egy olyan multiverzumos alkotás után, mint a Doctor Strange az őrület multiverzumában.

„A Doctor Strange forgatása után rájöttem, hogy bármi lehetséges, tényleg bármi a Marvel-univerzumban. Imádom Tobey-t. Imádom Kirsten Dunstot. Szóval szerintem minden lehetséges. Nekem még nincs konkrét történetem vagy tervem. Nem tudom, hogy a Marvelt érdekelné-e ez most. Nem tudom, mit gondolnak erről. Nem igazán foglalkoztam vele. De gyönyörűen hangzik. Még ha nem is egy Pókember-film lenne, akkor is szívesen dolgoznék újra Tobey-val, egy másik szerepben.”

A Pókember: Nincs hazaút jelenleg a STARZ-on elérhető, miközben Church legújabb sorozata, a Twisted Metal mind a 10 epizódja július 27-én kerül fel a Peacockra.

Kövess Minket!



Gamer szótár