Itt az ideje megszeretni a homokot és felfedezni a Tatooine-t

Itt az ideje megszeretni a homokot és felfedezni a Tatooine-t

Rengeteg emlék fűződik a sivatagos bolygóhoz, de reméljük más, még ismeretlen planétákat is lehetőségünk lesz ilyen részletesen megismerni.

Érkeznek az újabb és újabb információk a Ubisoft nyíltvilágú Csillagok háborúja-játékáról, de ámulatunk nem csökken, eddig fantasztikus amit láttunk. Egy hete egy interjúban a projekt kreatív igazgatója, Julian Gerighty elárulta, hogy a játékban található bolygók mérete az Assassin's Creed Odyssey két-három zónájának felelhet meg. Azt is elmondta, hogy minden bolygót és helyszínt kézzel készítettek, most pedig az is kiderült, hogy milyen helyszínekre gondolt.

Ugyanis egy kulisszák mögötti videóban további részletekről rántották le a leplet. Azt már eddig is tudtuk, hogy a történet a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér eseményei között játszódik. Kay Vess, egy feltörekvő bajkeverő kalandjait követi és a hangsúly a fénykardok helyett a sugárvetőkön lesznek. Azonban most az is kiderült, hogy a Star Wars-univerzum egyik leglegendásabb bolygója, a Tatooine teljes egészében bejárható lesz! Sőt, az olyan alvilági figurák, mint Jabba a hut is megjelennek, a hatalmas lénynek pedig dolgozni is tudunk, de ha úgy tartja kedvünk, akár el is árulhatjuk, de akkor fel kell készülni a megtorlásra.

Ezeket olvastad már?

„A legizgalmasabb dolog, hogy visszatérhetünk az ikonikus helyszínekre, amelyeket az emberek ismernek és szeretnek, de aztán elmerülhetünk a Lucasfilm archívumában, és valóban új, de nagyon hiteles módon kelthetjük életre őket” – mondta Marthe Jonkers, a Massive társművészeti igazgatója. „Nem csak arról van szó, hogy újraalkotjuk a Tatooine-t, ahogyan azt ismerjük A spagettiwesternek klasszikus forrásaihoz visszanyúlva igyekszünk hiteles hangulatot és érzést teremteni, miközben új érdekességeket építünk a már kialakult történelmet követve” – tette hozzá Benedikt Podlesnigg művészeti és világrendező.

A másik helyszín, amiről beszéltek, az egy Toshara nevű hold, amelyet korábban nem ismertünk és Steve Blank, a Lucasfilm franchise tartalmi, illetve stratégiai igazgatója szerint "az alapoktól kezdve a betyárfantáziával a szívében építettünk fel". Emellett pedig megjelenik majd a főzés is, így tudunk majd saját élelmet készíteni a nagyobb utazások előtt.

A Star Wars Outlaws a tervek szerint 2024-ben jelenik meg Xbox Series X/S-re, PS5-re és PC-re a Ubisoft Connecten keresztül.

Az alábbi képre kattintva galériánkban további fotókat nézhetsz meg a játékról.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN