Shrek, Kung Fu Panda és Csizmás Kandúr egyetlen játékban? Igen!

Shrek, Kung Fu Panda és Csizmás Kandúr egyetlen játékban? Igen!

A barátságos zöld ogre több mint egy évtized után tér vissza a konzolos videójátékok világába.

2011-ben adta ki a THQ Xbox 360-ra, Wii-re, PlayStation 3-ra és Nintendo DS-re a Puss in Boots videójáték, azóta csak és kizárólag a mobilos felhasználók örülhettek annak, hogy Shreket irányíthatják a képernyőn. Egészen eddig, ugyanis a DreamWorks All-Star Kart Racingben újra felbukkan az egyik legismertebb mesehős, aki lelkesen magyaráz hagymákról egy szamárnak, miközben épp azon gondolkozik, hogy milyen jó érzés egy mocsárban található jakuzziban üldögélni. Bizony, úgy tűnik, hogy a mesehősös versenyzős játékokat nem lehet megunni, ezért bízták meg a Bamtang Games csapatát, hogy itt az ideje egy újabb változatnak.

Ezeket olvastad már?

Mit lehet tudni a DreamWorks All-Star Kart Racingről?

A GameMill Entertainment kiadásában megjelenő játék 2023-ban érkezik meg PC-re (Steam), PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Húsz legendás karakter (Shrek, Csizmás kandúr, Po, Boss Baby, Hiccup, Astrid stb.) pattan majd a volán mögé, hogy megküzdjenek a Messzi, messzi királyságban, Bergen városában, a Spirit Realmben, a Baby Corpban és New York városában egymással és az elemekkel. Az előrendelők ezen túl megkapják még a nagyon nagy és legalább ennyire csúnya Farkast, valamint Master Oogwayt, vagyis a legnagyobb rajongóknak érdemes lehet kicsengetni a 49,99 dollárt a Digital Deluxe Editonért.

A játékmenet ismerős lehet a legendás Wacky Wheelsből és Mario Kartból, azaz egyedi járgányokban kell felszedni különböző erősítéseket, valamint a Burnout Paradise-ban is remekül bevált pályaelemekkel való játék sem hiányozhat, amiből előnyt kovácsolhatnak a legszemfülesebbek. Az alapváltozat 39,99 dollárba kerül, vagyis messze nem egy AAA-kategóriás címről van szó.

Az alábbi galériából még többet megtudhattok a DreamWorks All-Star Kart Racingről!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár