A Disney zöldutat adott a Lando sorozatnak, a forgatókönyvet pedig maga a szerencsejátékos írhatja

A Disney zöldutat adott a Lando sorozatnak, a forgatókönyvet pedig maga a szerencsejátékos írhatja

Az egyszer biztos, ha nem vonják be az öreg Billy Dee-t is, akkor bajok lesznek.

Ugyan a Solo: Egy Star Wars-történet nem nyerte le a rajongók egyértelmű tetszését, de Donald Glover alakítása, mint Lando Calrissian, nagyon rendben volt. Még az öreg Billy Dee Williams is többször éltette a fiatal színészt, szerinte "Glover tényleg megértette a karaktert". A film egyébként a mozikban ment egy erős közepeset, ami lehetőséget hagyott arra, hogy esetleg hozzá kapcsolódó tartalmakat is gyárt majd valamikor a Disney. Azóta bejelentették, hogy Lando kap egy saját sorozatot.

Most pedig az is kiderült, hogy Donald Glover marad, ismét ő bújik majd a szerencsejátékos bőrébe. De ezzel még nem ér véget a sztori, hiszen a legújabb hírek szerint a történet is nála lesz, hiszen ő és a testvére, Stephen írja majd a forgatókönyvet. Nem kell aggódni, a színésznek nem ez az első írói munkája. Olyan műsorokon dolgozott korábban, mint a 30 Rock vagy az Atlanta. Ha pedig azt is figyelembe vesszük, hogy milyen szenvedéllyel tud beszélni Calrissian karakteréről, akkor jó kezekben van az a bizonyos penna.

"Nagyon szeretném újra eljátszani Landót. Egyszerűen nagyon király, amikor ő lehetek. De a karakter megköveteli, hogy mindent beleadjak. Az idő pedig nagyon is értékes. Az utóbbi években ez a pandémia baromság rádöbbentette az embereket arra, hogy nem kapjuk vissza az elvesztegetett perceket. Ha újra belefogunk ebbe a mesébe, akkor azt jól kell csinálni."

Reméljük Glover tényleg megkapja a lehetőséget a Disney-től és egy olyan forgatókönyvet rak le az asztalra, amit minden rajongó szerethet. De, ha a fejesek megint beleszólnak, akkor lehet megint olyan végeredményt kapunk, mint a Boba Fett könyve. Ami ugyan nem volt teljesen rossz, de azért nem ülnék le újra megnézni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN