Érdekességek a hamarosan érkező 1.22-es frissítésről

Érdekességek a hamarosan érkező 1.22-es frissítésről

Kiszivárgott néhány részlet a hamarosan érkező 1.22-es frissítésről, amiket természetesen veletek is megosztunk.

A WotExpress információi szerint az 1.22-es verzió szeptember 6-án jelenik majd meg az orosz régióban. Mivel ez egybeesik a Battle Pass XI. szezonjának utolsó napjával az európai régióban, ezért feltételezhető, hogy nálunk is valamikor ilyenkor érkezik majd az új frissítés. Az 1.22 az új brit kerekes közepes tankokat hozza majd be a játékba, továbbá kezdetét veszi a Battle Pass utolsó XII. szezonja is. Ha szeretnétek kicsit előre dolgozni az új brit ághoz, akkor az V-ös Coventanter-re gyűjtsetek körülbelül 13 500 XP-t.

Újabb tank egyensúlyozások

Tier X

121
Bat.-Châtillon 25 t
 Rinoceronte
Type 5 Heavy
E 50 M
WZ-132-1

Tier IX
M46 Patton
Obj. 430 II
T95
Tier VIII
IS-3
KV-4
AMX 65 t
TVP VTU
110
Centurion Mk. 1
Tier VI
ARL 44
VK 30.01 (P)
ARL V39

Legénység 1.5 második fázisa

A legénységi képességeket egy teljesen új dizájn keretein belül választhatjuk ki, ami átláthatóbbá teszi, hogy a különféle kategóriák képességei közül melyeket használjuk a legénységünkön.

Overwhelming Fire

Egy érdekes új játékmódot is kapunk, ami a játékélményen túl az idén érkező gépágyús harckocsik működési mechanikáját teszteli, illetve ismertetni meg a játékosközösséggel. Nagyon esélyes, hogy az első gépágyús tank a Waffenträger esemény ládáiból vagy épp a Holiday Ops esemény alatt válik megszerezhetővé.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.