A Sony TikTokon verte át a rajongókat a Csodálatos Pókember 3-mal

A Sony TikTokon verte át a rajongókat a Csodálatos Pókember 3-mal

Csúnya trollkodás áldozatai lettek a Sony Pictures TikTok fiók követői.

Elég érzékenyek a rajongók a Pókember filmekkel kapcsolatos bejelentések esetében, hiszen sokan például még mindig reménykednek egy Sam Raimi és Tobey Maguire féle negyed felvonásban, de akadnak még olyanok is, akik az Andrew Garfieldos Csodálatos Pókember trilógiáról álmodoznak. Nos, a Sony nem nagyon tartotta tiszteletben az utóbbiak lelkivilágát, ugyanis egy pimasz tréfát űzött a követőikből TikTokon. A népszerű Throwback Thursday trend szellemében közzétettek egy videót ugyanis a film plakátjával, amihez odabiggyesztették, hogy fontos bejelentésük van ezen a téren.

Ezeket olvastad már?

A rajongók világszerte visszafojtották a lélegzetüket, arra várva, hogy megpillantják Andrew Garfield ismerős arcát, vagy talán még valami újdonságot is megtudnak a film harmadik részével kapcsolatban. Meglepő módon azonban Rick Astley Never Gonna Give You Up című száma bukkant fent, játékosan utalva ezzel a "Rick Rolling" internetes mémre. A tréfa különösen találó volt, mivel a dal 1987. július 27-én debütált, és gyakorlatilag ezzel ünnepelték meg a 36. évfordulóját.

@sony you know the rules #sony #sonymusic ♬ original sound - Sony

A TikTok-on a reakciók vegyesek voltak. Míg egyes felhasználók megdöbbenésüket és csalódottságukat fejezték ki, mások értékelték a humort, felismerve a jól kivitelezett Rick Roll mögött rejlő zsenialitást, hiszen ez a zene mindig akkor üt a legnagyobbat, amikor nem is számít rá az ember. Természetesen Andrew Garfieldet is gyorsan megkérdezték az eset kapcsán, hogy mi a helyzet vele és a hálószövővel. Azt nyilatkozta, hogy szívesen bújna ismét Pókember jelmezbe, ha a történet elég jó lenne. A színész viszont mostanában leginkább teniszt néz és éli az életét.

„Úgy értem, igen, határozottan nyitott vagyok erre, ha úgy érezném, hogy jó lenne. Peter és Pókember karakterei mind a szolgálatról szólnak, a nagyobb jó és a sokak érdekében. Ő egy munkásosztálybeli fiú Queensből, aki ismeri a küzdelmet és a veszteséget, és legbelül mélyen nagyon empatikus. Ha lenne még elmesélni valónk, akkor szívesen bújnék újra a bőrébe, de ahhoz alaposan át kellene szellemülnöm Peterré, hogy magabiztos legyek ebben a szerepben.”

Kövess Minket!



Gamer szótár