Harry Potter elárulta milyen nemű gyerkőcöt varázsoltak a párjával

Harry Potter elárulta milyen nemű gyerkőcöt varázsoltak a párjával

Arról is beszámolt, hogy miként változott meg az élete és hogyan szeretne dolgozni a jövőben.

A Harry Potter filmek óta Radcliffe neve sokaknak ismerősen csenghet, most pedig egy újabb nagyszerű dolgot osztott meg a rajongókkal, amivel a figyelem középpontjába került. Daniel és párja, Erin Darke még áprilisban meséltek arról, hogy első közös gyermeküket várják, de a baba nemét eddig még nem fedték fel. A Csodatevők (Miracle Workers) című sorozatának negyedik évadját hamarosan bemutatják és ennek apropóján beszélgetett el Denny Directóval és eközben bizony szóba került az apaság témája is.

Ezeket olvastad már?

"Ez nagyszerű. Őrületes és intenzív, de a fiam [szerk: he megnevezést használ, tehát a fiúgyermeke született] és Erin is csodálatos – ez egy igazi kiváltság, hogy ezt az időt is vele tölthetem. Mindig is ki akartam venni egy kis szabadságot, amire nem mindenki képes, és így lehetőségem van arra, hogy sokat legyek vele, ami fantasztikus. Szóval, nagyon jól érezzük magunkat.”

Bár a kisfiuk még csak néhány hónapos, Radcliffe elmondta, hogy az újszülött biztosan hatással lesz majd a jövőbeni projektjeire.

"Azt hiszem, ez biztosan így lesz. Még nem igazán befolyásolta a dolgokat, de nagyon szeretek vele lenni, és úgy gondolom nagyon hiányozni fog majd, amikor az év további részében visszamegyek dolgozni. Határozottan állíthatom, hogy egy kicsit szelektívebb leszek – nem is szelektívebb, hiszen mindig is az voltam, de azt hiszem, valószínűleg egy kicsit kevesebbet fogok dolgozni a következő években, de soha nem fogok leállni. Nem hiszem, hogy ez nekem jót tenne.”

Ami a jelenlegi projektjét, a Csodatevőket illeti, Radcliffe azt mondta, az a legjobb a sorozatban, hogy fantasztikus.

„Ez az egyik oka annak, hogy egyáltalán bele akartam vágni ebbe a sorozatba. Mindig is úgy terveztük, hogy ez egy antológia széria lesz, ahol miután az első évadban átrágtuk magunkat a forrásanyagon, csak úgy ugráltunk és minden évben más-más vígjátékot csináltunk különböző helyszíneken.” – zárta boldogan a mondandóját.

Kövess Minket!



Gamer szótár