Baljós pletykák keringenek a GTA 6 körül

Baljós pletykák keringenek a GTA 6 körül

Na hol lesz az a pont, amikor a Take-Two átesik a ló másik oldalára?

Nagymamám mindig azt mondta, ha szalad a szekér, akkor az elé nem kell új lovat venni. Az utóbbi években bizonyosságot nyert, hogy a Take-Two fejesei a szívükön viselik ezt az ideológiát. Idén 10 éve, hogy megjelent a GTA V és a GTA Online, de a Rockstar azóta sem adott ki új epizódot a legendás sorozatból. Dehát miért is tennék, ha ennyire pörögnek a dolgok. A játékosok szerte a világon még mindig súlyos órákat pakolnak a virtuális világba. Pedig vannak már olyan hangok, akik elkezdtek morogni egy kicsit. Az utóbbi években kicsit megbillent a mikro-tranzakciós vödör, ami azért soha sem túl jó hír.

Ami viszont még aggasztóbb, hogy ez a politika a GTA VI esetében is megjelent. Meg nem erősített források szerint a készítők 2 milliárd dolláros büdzsét kaptak az új epizódra. Ez a leírhatatlan összeg pedig azt jelenti, hogy a befektetők hatalmas bevételekre számítanak. Viszont csak a dobozos árak nem fogják ezt visszahozni. Ugyan nem tuti, de nagyon valószínű, hogy a következő eposz már egyből úgy durran be, hogy az online shop tele lesz termékekkel. Sőt sokan még azt is vizionálják, hogy bizonyos küldetések vagy sztori-szálak a fizetős fal mögött lesznek.

A Take-Two elérte, hogy a GTA-közösség egy kicsit óvatosabban figyelje majd az eseményeket. Félre értés ne essék, még így is az várható, hogy elkapkodják majd a digitális kópiákat és a megjelenés első heteiben minden eladási-rekordot megdönt majd. A kérdés csak az, hogy a következő 10 évre is megtudják majd fogni maguknak a játékosokat?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.