LoL: Tényleg visszatér az Arcane második évadjában egy halott karakter

LoL: Tényleg visszatér az Arcane második évadjában egy halott karakter

A négy Primetime Emmy-díjjal is kitüntetett animációs sorozat folytatásának megjelenése még egy kicsit odébb van sajnos.

Milliók ülnek tűkön, hogy végre megérkezzen Netflixre az Arcane második évadja. A League of Legends szereplőivel készült animációs sorozat 2021-ben letarolta a legnagyobb streamingszolgáltatót, gyakorlatilag alig lehetett olyan felhasználót találni, aki legalább egy rész erejéig ne kóstolt volna bele Runeterra világának legújabb történetébe. A nézők és a kritikusok egyaránt magasztalták az elképesztően látványos megvalósítást, amelynek köszönhetően rengeteg nemzetközi díjat söpört be a francia Fortiche animációs stúdió. A folytatás 2024-nél hamarabb garantáltan nem érkezik meg, ezt maga Nicolo Laurent, a Riot Games elnök-vezérigazgatója erősítette meg. Ami azonban biztató, hogy az egyik legfontosabb, már halott karakter szinkronszínésze elárulta, neki is volt munkája az S2-kapcsán.

Ezeket olvastad már?

SPOILER következik

Jason Spisak Silcónak kölcsönözte a hangját az első évadban, azonban a főgonosz elég csúnya halált halt, köszönhetően Jinx védekező mechanizmusának. A drogbáró azonban a jelek szerint valamilyen formában biztosan visszatér, ugyanis Spisaknak felvételekre kellett járnia az elmúlt napokban. Többen úgy vélik, hogy maga a karakter nem, de a hangja jelen lesz majd a vásznon egy teljesen közérthető módon. Egyszerűen Jinx fejében annyi őrültség kavarog, hogy rengeteg alkalommal vannak neki flashbackei, vagy olyan beszélgetései, amelyeket önmagával és/vagy a fejében megtalálható hangokkal folytat le. Itt kerülhet elő majd Silco, Zaun egyik legnagyobb befolyással rendelkező bűnözője.

Mielőtt azzal vádolnátok Spisakot, hogy eljárt a szája, itt nincs semmi ilyenről szó. Maga a Riot Games hagyta jóvá, hogy beszélhet Silco visszatéréséről, ami minden bizonnyal megtolja majd még inkább azt a hype vonatot, amin egy óriási tömeg gyűlt már össze.

Kövess Minket!



Gamer szótár