LoL: A Riot elnöke elárult néhány titkot az Arcane 2. évadáról

LoL: A Riot elnöke elárult néhány titkot az Arcane 2. évadáról

A várva várt LoL-os animációs sorozat következő évadára még mindig várni kell.

A Riot Games maga sem gondolta volna, hogy ennyire sikeres lesz a League of Legends alapjaira épülő Arcane animációs sorozat. A Jinx és Vi főszereplésével készült első évad milliókat ültetett le a Netflix elé, a kritikusok az egekig magagasztalták, sőt az egész megkoronázásaként több Emmy-díjat is bezsebelt. A második évadról konkrétumokat nagyon keveset árult el eddig a készítőcsapat, de most végre információk kerültek fel az internetre. Nicolo Laurent, a Riot Games elnök-vezérigazgatója néhány fontos dolgot megosztott, amely bizakodásra adhat okot mindenkinek, aki szeretne újra elmerülni a zauni-piltoveri kalandokban.

Mit tudtunk meg a CEO-tól?

Laurent elárulta, hogy már látta az Arcane Season 2 első három epizódját, azaz tényleg jó úton halad a gyártási folyamat. A francia üzletember kitért arra, hogy miért kell ennyire sokat várni a folytatásra: a váratlan siker miatt. A Riotnál nem hitték el, hogy ekkorát durranhat az Arcane, ezért nem kezdték el addig a munkálatokat az S2 kapcsán, amíg nem pörgetik le a rajongók az összes epizódot az első felvonásból. Emellett természetesen rengeteg időt emészt fel az, hogy ennyire aprólékosan és a precízen megalkossák azt a világot, ahol Runeterra hősei élik életüket. 

A konkrét megjelenési dátumról a LoL mögött álló cég első embere sem mondott semmit, de azt kijelentette, hogy 2023-ban biztosan nem kapjuk majd meg a következő Arcane adagunkat.

Kövess Minket!



Te láttad az Arcane első évadát?