Hirdetés

Riot Games elnöke: A 2023-as év a valaha volt legnagyobb lesz

Reménykedhetnek a rajongók, hogy a Riot Games kötelékébe tartozó fejlesztők és a kreatív szakemberek jövőre tényleg odateszik magukat.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Hamarosan véget ér a 2022-es év, amely a League of Legends szempontjából kifejezetten gyengén alakult. Rengeteg hiba borzolta a kedélyeket a kliensben, gyengék és ismétlődőek voltak az események, kevés váltakozó játékmódból csemegézhettek az idézők, sőt a nagyobb e-sport versenyek és ligák nézettségi mutatói is visszaestek. Nicolo Laurent, a Riot Games elnök-vezérigazgatója azonban optimistán tekint a jövőbe, ugyanis a cég a valaha volt legnagyobb költségvetésből dolgozhat 2023-ban.

A League of Legends csak egy terület, amelyen a fejlesztők dolgoznak

Bár a Riot Games eredetileg csak a LoL fejlesztőjének és kiadójának volt tekinthető, 2022-ben már teljesen más a helyzet. Megjelent a VALORANT, önálló játékmóddá vált a Teamfight Tactics, betört a kártyajátékok piacára a Legends of Runeterra, a mobilosok pörgethetik a Wild Riftet és meghódította a Netflixet az Arcane. Emellett dolgoznak a háttérben a Project L verekedős programon, az akció-RPG Project F-en, sőt készül a Riot MMO is, amely Runeterra világát mutatja meg részletesen a közösségnek.

Ami biztos, hogy a fejlesztők számát megtízszerezte a Riot az elmúlt 13-14 évben, de ez még mindig csak egy átmeneti állapot. Laurent szerint az a terv, hogy még nagyobbak legyenek, így akár több generáció is felnőhet majd a videójátékaikon. Bizakodó lehet minden rajongó, mert bár a LoL még mindig a Riot húzócíme, a készülő újdonságok legalább akkorát robbanthatnak a gaming szektorban, mint a világ jelenleg legnépszerűbb MOBA-ja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te melyik új Riot Games-játékot várod a leginkább?

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Detrix 2 hónapja
  A bugokkal ideje lenne kezdeni valamit.
  0 0 Válasz
 • RaavenTheRed 2 hónapja
  "A 2023-AS ÉV A VALAHA VOLT LEGNAGYOBB LESZ" Ha ezt nem hallottam volna már elhangozni minden egyes új Seasonre akkor talán még el is hinném.
  0 0 Válasz
  • Komojtalan 2 hónapja RaavenTheRed
   És nem volt igaz? Én nem tudom eldönteni, de pl. Bubka 1 centiméterenként döntötte a rúdugrás világcsúcsát, mert minden egy csúcsdöntésért 50k$ -t kapott, így "minden egyes versenyen a legjobb" lehetett.
   0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!