A vizuális regényeké a főszerep Steamen

A vizuális regényeké a főszerep Steamen

Egy teljes hétig áraz le játékokat a Valve a digitális boltjában.

A Steam Vizuális Regény Fesztiválja ma este elkezdődött és teljes hétig tart, vagyis egészen augusztus 14-ig lehetőség van rengeteg címet megvásárolni akciós áron. Készülj fel egy kedvezményekkel és demókkal teli kalandra, ahol számos játék lesz jóval olcsóbb, mint általában. Ugyan vannak olyan játékok, amelyeket már a Summer Sale során is leáraztak, ha lemaradtál róla, akkor most itt van egy újabb esély, hogy hozzáadd a könyvtáradhoz.

A Vizuális Regény Fesztivál olyan játékok ünnepléséről szól, amelyeknél te irányítod a történéseket. Az izgalmas rejtélyektől a kötetlen, kávé melletti beszélgetésekig mindenféle interaktív történetmesélős játék vár felfedezésre. Ez egy ugyanolyan tematikus fesztivál, mint amit az évben már többször kaptunk, volt a főszerepben a sport, a rejtélyek vagy épp a lopakodás is, a nyár végén pedig érkeznek majd a stratégiai játékok is. Most azonban még a történetmesélős játékok vannak rivaldafényben, amelyek egy nyugis, pihentető estén nyújthatnak békés kikapcsolódást egy fárasztó nap után.

Ezeket olvastad már?

Az alábbi képre kattintva megtekintheted galériánkat, ahol számos leárazott játékot találsz, amin érdemes lehet elgondolkodni. A fotón a Tangle Tower szerepel, amely 80% kedvezményt kapott, így 3,35 euróba kerül most, de a demo verziója ingyenesen kipróbálható.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár