Eredetileg 2 ikonikus gonosztevő is másként festett volna a Pókember: Nincs hazaútban

Eredetileg 2 ikonikus gonosztevő is másként festett volna a Pókember: Nincs hazaútban

Látványos képeken a két szupergonosz, és az az igazság, hogy van néhány olyan jelmez, amiben jobban festettek volna a filmben látottaknál.

A Pókember: Nincs hazaút (Spider-Man: No way home) egyik legnagyobb erőssége volt sokak szemében, hogy visszahozta az összes élőszereplős Pókember filmek főszereplőit, de a 3 hálószövőn kívül (Tom Holland, Tobey Maguire, Andrew Garfield) jó néhány korábbi gonosztevő is visszatért, ráadásul sikerült mindegyikük esetében a már korábban látott színészeket is leszerződtetni. Így fordulhatott elő, hogy Willem Dafoe és Jamie Foxx is eljátszhatta újra Zöld manót és Electrót.

Ezeket olvastad már?

Mivel ők korábban már felbukkantak korábbi filmekben (Dafoe a Sam Raimi féle 2002-es első filmben, míg Foxx a Csodálatos Pókember második részében), ezért adott volt, hogy miként is nézhetnek majd ki. Ettől függetlenül azért egy kicsit felújították és felturbózták a Nincs hazaútra őket, de míg Dafoe gonosztevője nem sokat változott, addig a Foxx féle Electro eléggé megújult. Mindkettőjük visszatérését egyébként nagy örömmel fogadták a rajongók, és talán azt kevesen tudják, hogy Dafoe alakítása annyira jól sikerült, hogy még Tom Hollandot is kiakasztotta a forgatáson. Még Zendaya is elismerte korábban, hogy a színész "mindenkit halálra rémített", olyan jól hozta a szerepét. Bár a két gonosz jelmeze végül eléggé hasonlított az eredetihez az új Pókember trilógia utolsó felvonásában sokkal másképp is kinézhettek volna, azonban az eredeti ötleteket végül kukázták.

Ez pedig onnan derült ki, hogy nemrég jelent meg a Spider-Man: No Way Home – The Art of the Movie című könyv, amelyben több mint tíz különböző, elutasított tervrajz található az ikonikus Zöld manóról, illetve 7 olyan jelmez is bekerült, amit Electro húzhatott volna fel, ha rábólintanak.

A film egyik alternatív változatában Norman Osborn rálelt volna egy kárelhárító létesítményre, ahol a Sötét Elfek régi páncéljait őrizték (először a Thor: A sötét világ című filmben láthattuk). Egy másik dizájn egy posztapokaliptikusabb megközelítést mutat be, és egy vibráló narancssárga szemüveget is tartalmazott. A Nincs hazaútban Electro egy megújult külsőt kapott, ami jobban kiemeli a sárga elektromos villámokat, ami (részben) az oka annak, hogy a "Sparkles" becenevet kapta. De emellett neki is jó néhány variánsa megjelent a könyvben.

A képre kattintva pedig ti is megcsodálhatjátok a galériában a különböző jelmezeket:


Electro #1

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár