Izgalmas második világháborús játékot szerezhetünk most meg teljesen ingyen

Izgalmas második világháborús játékot szerezhetünk most meg teljesen ingyen

Újabb játékkal gyarapodhat gyűjteményünk Steamen!

Dübörög a nyár és bár sok áruházban már lejárt a nagy nyári leárazások köre, azért van ahol még találni olcsó játékokat. A Fanatical boltjában például most indult el a Summer Sale, rengeteg minőségi játékra csaphatunk most le olcsóbban, mint máskor, sőt, még egy kis extra ajándékkal is készült az áruház. Néhány napig csupán, de ingyenes ajándékot szerezhetünk!

Ezeket olvastad már?

Augusztus 15-ig egyetlen forint elköltése nélkül szerezhetjük meg a Unity of Command: Stalingrad Campaign című játékot, ami a második világháború egyik leghíresebb csatáját dolgozza fel. Az 1942. augusztus 21-től egészen 1943. február 2-ig tartó sztálingrádi csata a világtörténelem egyik legvéresebb ütközete, ahol közel másfél millió ember vesztette életét. A veszteségek ellenére a csata döntő fontosságú volt, ez volt az az ütközet, amiben a szovjet csapatok döntő vereséget mértek a tengelyhatalmak csapataira.

Ezt a véres csatát dolgozza fel a Unity of Command: Stalingrad Campaign, amiben ráadásul mindkét fél szemszögéből átélhetjük az ütközetet. A játék alapjáraton 10 eurót kóstál, most viszont elég csak feliratkoznunk a Fanatical hírlevelére és máris ingyen a miénk lehet.

Az ingyenes Unity of Command: Stalingrad Campaign-t itt találod!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN