Visszatért Makarov a Modern Warfare 3 új előzetesében

Visszatért Makarov a Modern Warfare 3 új előzetesében

Az is kiderült, hogy mikor láthatjuk először mozgásban a játékot.

Közeleg a Call of Duty Modern Warfare 3 hivatalos bemutatója, az Activision pedig a főgonosz leleplezésével hangolja a rajongókat az új játékra. Ami nem is olyan meglepő, hiszen Makarov az egyik legikonikusabb ellenlábasunk volt a franchise történetében. Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mit is tervez ezúttal a régi MW-szériában a harmadik világháború kirobbantásáért felelős orosz szakadár, de aligha lesznek kisebbek az ambíciói a kedvcsináló alapján.

Az előzetesben igen érdekes mondatokkal jellemzik Makarovot, aki éppen egy börtönben van – bár nem úgy fest, mint akit ez különösebben megvisel. Miközben a tetoválásait nézzük, a narrátor azt mondja róla, hogy ő „egy gonosz erő, aki elpusztítaná a világot” és hogy „számára minden szövetséges fegyver, minden bámészkodó pajzs.”

Ezeket olvastad már?

Az új CoD esetében két béta hétvégét fogunk kapni, mielőtt kijönne a kampány korai hozzáférésben, majd a teljes kiadás a többjátékos módokkal. Ami pedig az előrendelést illeti, az most már biztos, hogy 2023. augusztus 17-én, vagyis a hivatalos leleplezés napján indulhat el. Ezen az eseményen az Activision várhatóan részletesebben is bemutatja a játékot, tehát ekkor számíthatunk a játékmenetről és a sztoriról szóló videókra is.

Kövess Minket!



Gamer szótár