A Predator előzményfilmként szolgáló Préda második részéről regélnek

A Predator előzményfilmként szolgáló Préda második részéről regélnek

Jó néhány elképzelés megfordult már a készítők fejében, de egyelőre nincs még verdikt.

2022-ben egy merész húzással állt elő a Hulu és a Disney, hiszen elkészítették és bemutatták a streamingplatformon a Prédát (Prey), amely gyakorlatilag előzményként funkcionált a Predator filmekhez. Eléggé megosztóra sikeredett, hiszen számtalan fórumon visszaköszöntek a pozitív és negatív hangvételű vélemények is. Viszont a legnagyobb oldalakon az rajzolódott ki, hogy összességében bejött a kritikusoknak és a nézőknek is a produkció. Rotten Tomatoes-on a mai napig 94%-on áll 278 értékelés után, de a felhasználók is átlagosan 73%-ot adtak a filmnek. Metacriticen egy kicsit gyengébben teljesített, azonban még itt is bőven a jó kategóriába sorolható – kritikusoknál 71, felhasználóknál 6.3 ponton áll.

Ezeket olvastad már?

Ezt követően tehát nem véletlen, hogy immáron sokadjára is felmerült a folytatás lehetősége. Ráadásul már olyan ötletekről is lehullott a lepel, miszerint akár a feudális Japánba is ellátogathatunk majd, de egy kalózos szkriptről is pletykáltak már. A film rendezője, Dan Trachtenberg szívesen benne lenne egy második rész elkészítésében, és egy legutóbbi beszélgetés alkalmával bíztatóan beszélt a Préda 2-ről, bár konkrétumot nem osztott meg ezzel kapcsolatban.

"Nem igazán mondhatok róla semmit jelen pillanatban, de azt azért elárulhatom, hogy amikor a filmet befejeztük, voltak izgalmas megbeszéléseink. A stúdió, jómagam, az író és a producerek is lelkesek azt illetően, mi jöhet legközelebb. És én, sőt senki nem állt le az agyalással a tekintetben, hogy milyen menő dolgok várhatnak még ránk."

Egyelőre tehát marad a várakozás, illetve merjük remélni, hogy a Disney, ha belevágnak a második felvonásba, akkor az R besorolás mellett a mozikban is meg lehet majd tekinteni.

Kövess Minket!



Gamer szótár