A The Witcherben már nem, de ebben az öt új projektben még láthatod Henry Cavillt

A The Witcherben már nem, de ebben az öt új projektben még láthatod Henry Cavillt

A tökéletes Geralt elköszön a The Witchertől, de ez nem jelenti azt, hogy ne találkozhatnánk majd vele a vásznon.

Izgatottan vártuk anno, hogy a Netflix miként dolgozza majd fel a The Witcher könyvek és játékok történetét, miként keltik életre a neves szereplőket, milyen lesz élőszereplős formában látni Geraltot és Keszeget. Sajnos ma már tudjuk a választ, egy tiszteletlen, erősen felemás minőségű feldolgozást tudhat magáénak a Netflix, aminek idén már a harmadik évada jelent meg, de már egyre kevesebbeket érdekel, sőt, a széria főszereplőjét alakító Henry Cavill is kiszállt a produkcióból. A köztudottan popkultúra kedvelő Cavill nem akarta tovább folytatni a showt, egyszerűen azért, mert a készítők egyre jobban eltávolodtak az alapanyagtól. Helyét Liam Hemsworth veszi át, aki valahogy így nézhet majd Geraltként.

Hogy pontosan mikor veszi át a stafétát, azt egyelőre nem tudni, könnyen lehet, hogy a The Witcher 4. évadának munkálatai is késni fognak. Még ha hamarosan meg is kezdődnek, nem biztos hogy kíváncsiak vagyunk még a folytatásra, főleg nem Henry Cavill nélkül. Aggódni azonban nem kell, a Cavill-fanok megkapják majd az adagjukat a színészből, hiszen bár a The Witcherben már nem, más filmek és sorozatokban azért viszontláthatjuk majd a színészt. Íme ezekben a produkciókban kell majd őt keresnünk a következő években!

Argylle (megjelenés: 2024. február 2.)

Henry Cavill még nem játszhatta el James Bond szerepét, az Argylle-ben közel kerül majd ahhoz. Bár nem egy James Bond filmről van szó, annak hangulatát le sem tagadhatná a sorozat, ami jövő februárban érkezik majd az Apple TV+ kínálatában. Cavill egy olyan kémet alakít majd, aki elveszítette emlékeit, saját főnökei pedig titkolják múltját és foggal-körömmel küzdenek azért, hogy Cavill karaktere soha ne szerezhesse vissza emlékeit. Hogy miért, az 2024 február másodikán kiderül!

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (várható megjelenés: 2024)

A The Ministry of Ungentlemanly Warfare már egy sokkal nagyobb produkció, de hasonló alapokkal. Ez is egy kémsztori lesz, méghozzá Guy Ritchie rendezésében, aki egyértelműen kijelentette, ennek a filmnek a főszerepét Henry Cavillre öntötték. A sztori Damien Lewis könyvét dolgozza fel, amiben Winston Churchill és Ian Fleming megkérdőjelezhető módszerek alkalmazásával harcolt a náci Németország ellen, létrehozva gyakorlatilag a világ első Black Ops egységét.

Ezeket olvastad már?

The Rosie Project (várható megjelenés: ismeretlen)

Elég volt a kémfilmekből, a The Rosie Project egy romantikus dráma lesz, már ha lesz. A történet egy genetikával dolgozó professzor körül forog, akinek sosem volt sikere a nők körében. Elkeseredésében már egy saját maga felállított rendszernek megfelelően, kérdőívezéssel próbálja megtalálni párját, ami úgy tűnik működik is, egészen addig amíg meg nem ismeri Rosie-t. Rosie egyetlen kritériumának sem felel meg, mégis mellette találhatja meg Don a boldogságot. A filmet még 2027-ben jelentették be és ha minden igaz, akkor Henry Cavillé a főszerep, csakhogy azóta nem hallottunk semmit a produkcióról. Lehet, hogy végül meg sem valósulhat majd?

Highlander (várható megjelenés: ismeretlen)

Meglepődtünk volna, ha pont a Hegylakó széria nem kapott volna rebootot Hollywoodban. A Lionsgate Chad Stahelski rendezésében szeretné újjáéleszteni a szériát, aminek főszerepére Henry Cavillt szerezték meg. Nem sokat tudunk még a filmről, arról is voltak már pletykák, hogy Cavillt végül lecserélték, ám ezeket a híreket sosem erősítették meg. Kíváncsian várjuk, hogy végre hivatalosan információkat kapjunk az új Hegylakóról!

Warhammer 40K (várható megjelenés: ismeretlen)

Végül, de nem utolsó sorban pedig nem hagyhatjuk le a listáról a Warhammer 40K mozit sem. Cavill közismerten hatalmas Warhammer 40K rajongó, egy igazi álma válhatott valóra akkor, amikor az Amazon megszerezte a legendás világ megfilmesítésének jogait és egyúttal azt is bejelentették, hogy Henry Cavill színészként és producerként is szerepel a stábban. A színésznek pont az volt a baja a The Witcherrel, hogy a készítők nem tisztelték az alapanyagot, a 40K esetében viszont ő maga alakíthatja majd a film alakulását. Szinte semmit sem tudnunk még a produkcióról, de azt biztosra vehetjük, hogy Cavill a rajongók minden elvárását kielégíti majd, ha a Warhammer 40K univerzum megfilmesítéséről van szó.

Ha úgy gondolod te vagy a legnagyobb The Witcher rajongó, tedd próbára tudásod kvízünkben!

Kövess Minket!



Gamer szótár