Rossz hír érkezett a Sony saját fejlesztésű játékai kapcsán

Rossz hír érkezett a Sony saját fejlesztésű játékai kapcsán

Kifejezetten azok a játékok érintettek, amelyeket házon belül fejleszt és ad ki a Sony.

Befutott a Sonynak a legújabb pénzügyi jelentése, amelyben van egy olyan megjegyzés, ami érintheti azokat a PlayStation-tulajdonosokat, akik már idén szerették volna belevetni magukat a legújabb megjelenésekbe. Egyelőre konkrétumokat nem közölt a fejlesztő, de a jelek alapján mind a Marvel's Spider-Man 2, mind a Helldivers 2 érintett lehet. 

Ezeket olvastad már?

Most akkor csúszik a pókemberes móka megjelenése?

Tulajdonképpen igen, erre igenis van esély. A dokumentumban azt írják, hogy a saját, belső stúdió által fejlesztett játékok közül néhánynak biztosan el kell halasztani a premierjét. Az okokat a statisztikákban kell keresni. Ha úgy ítéli meg a Sony, hogy a harmadik félnél készülő címek (third-party) sikeresen tudják megvetni a lábukat a piacon, akkor megengedhetik maguknak azt, hogy adnak még néhány hónapot, akár egy-két évet is azoknak a programozóknak, akik a kicsit rizikósabb videójátékokon dolgoznak. Ebbe a kategóriába esik a The Last of Us multiplayer, amiről hatalmas a hallgatás, pedig korábban folyamatosan érkeztek a hírek róla. A Naughty Dog szerint több időre van szükségük, bizonyára ezt megkapják majd, ugyanis egy izgalmas és szokatlan spin-offról van szó.

A Spider-Man 2 fix megjelenési dátummal rendelkezik  jelenleg (2023. október 20.), ezért kevesen gondolják, hogy néhány héttel a start előtt módosítana ezen a Sony. Szintén októberre pletykálják a Helldivers 2-t, azonban egyelőre itt még nincs kőbe vésett időpont. Szerintetek milyen játékokat kénytelen eltolni a Sony? 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN