A rajongók ledobták az ékszíjat, Anakin is megszólal az új Ahsoka előzetesben

A rajongók ledobták az ékszíjat, Anakin is megszólal az új Ahsoka előzetesben

Már csak pár hét és elérhető lesz a legújabb Csillagok Háborúja sorozat a Disney+ felületén.

Még májusban, a hivatalos Star Wars-Nap alkalmából tudtuk meg, hogy Ahsoka Tano, az animációs sorozata után, élőszereplős-szériát is kap. Rosario Dawson, a Book of Boba Fett és a The Mandalorian után most főszerepbe kerül. A cél, megvédeni a Galaxist a visszatérő Thrawn admirálistól, aki azon munkálkodik, hogy új életet leheljen a Birodalom örökségébe. Az első előzetes után a rajongók egyből találgatni kezdtek, hogy végre olyan dolgokra is fény derül, amiről eddig nem tudtunk túl sokat. Lehet végre megtudjuk, hogy emelkedett fel az Első Rend vagy azt is megmagyarázzák, hogy miért szakadt darabokra Lázadók Szövetsége. Persze a meglepetések sora még nem ért véget, hiszen tegnap megérkezett a legújabb trailer, amiben visszatér az egyik főszereplő, számára kissé szokatlan szerepben.

Így van, Anakain Skywalker az Obi-Wan sorozat után, most itt is megkapta a lehetőséget. Viszont mivel a The Mandalorain-időszakban vagyunk, ezért a Jedi Lovag már elfordult az Erő sötét oldalától és a Jedi Visszatér végén láthattuk mint Erő-szellem. Az Ahsoka-sorozatban is így jelenik majd meg. A rajongók teljesen kivoltak attól, hogy meghallották Hayden Christensen hangját. Ami teljesen érthető, hiszen a Kiválasztott megpróbálja kijavítani amit elrontott és mesterként segíti egykori padavanjának az útját:

"Ebben a háborúban nem csak droidokkal kell majd szembenézned. Mesteredként az én felelősségem, hogy felkészítselek. De nem leszek mindig ott, hogy vigyázzak rád. Ne félj! Bízz az ösztöneidben! Tudom, hogy képes vagy rá Ahsoka."

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések