Most akkor lesz Borderlands 4 vagy sem?

Most akkor lesz Borderlands 4 vagy sem?

Már-már úgy tűnt, hogy ismét elárult egy önéletrajz egy folytatást, de ezúttal a rajongóknak csalódniuk kellett.

Mámoros hangulatba kerülhettek a Borderlands-széria rajongói, mert egy színész a Borderlands 4-et tüntette fel az önéletrajzában, miközben egy producer elárulta, hogy a folytatást idénre tervezték. Az említett önéletrajz Angie Jho Lee színésznőhöz tartozik, aki ráadásul nem csak azt tüntette fel, hogy miben szerepel, hanem azt is, hogy kit alakít: egy Aiyumi nevű karaktert. Közben egy Nadia Danova nevű producer szintén óvatlan volt, ő a LinkedIn-oldalára tette ki a Borderlands 4-et a „Tapasztalatok” között. Sőt, ő sem hagyta ennyiben a leleplezést, mert hozzátette, hogy amikor még 2021-ben a fejlesztő MoGi Groupnál dolgozott, a játék megjelenését 2023-ra tervezték.

Azonban ezzel van egy kis bibi. Danova 2021 májusában távozott a cégtől, ami azt jelenti, hogy információi utoljára bő két éve állták meg a helyüket biztosan, mert ezek a tervek azóta már számtalan alkalommal változhattak. Tehát egyáltalán nem szabadna készpénznek venni ezeket a becsléseket még akkor sem, ha ezek a részletek megerősíteni látszanak a 2021-es spekulációkat, miszerint a Gearbox a Borderlands 4-en dolgozik. Akkor a Gearbox társalapítója, Randy Pitchford cáfolta azokat a találgatásokat, miszerint a Gearbox csupán "társfejlesztője" egy újabb Borderlands-játéknak és biztosította a rajongókat, hogy ők vezetnének egy ilyen projektet. Bevallottan nehéz volt akkoriban nem úgy tekinteni Pitchford megjegyzéseire, mint egy új fővonalas Borderlands játékra tett közvetlen utalásra.

Ezeket olvastad már?

Azonban hiába tűnt úgy, hogy a fenti szivárogtatások megerősítik a korábbi gyanút, sajnos nem így van. Ugyanis az önéletrajzban szereplő Borderlands 4-utalás tévedés volt. A színésznő ugyanis nem egy rendes videójáték folytatásában, hanem a Borderlands EchoVision Live-ban kapott szerepet.

„Angie Jho Lee színésznő a Genvid Entertainment készülő interaktív streaming sorozatának, a Borderlands EchoVision Live-nak a szinkronszínésze, amelyet a múlt hónapban jelentettek be a San Diego Comic-Conon. Bár a sorozat a Borderlands univerzumban játszódik, és a Gearbox Entertainmenttel partnerségben készül, nem egy Borderlands-játékról van szó. Megkerestük Angie-t, és megkértük, hogy a személyes fiókján változtassa meg a téves információkat” – mondta a Genvid képviselője.

Kövess Minket!



Gamer szótár