Magyar elemző vezetheti bajnoki címre az új NaVit!

Magyar elemző vezetheti bajnoki címre az új NaVit!

GG flashie! Sok sikert!

Nem gondoltuk volna a párizsi Major után, mégis rengeteg csapat cserélt a felállásán. Ráadásul született néhány elképesztő igazolás is, többek között az új NaVi, ami dobta az orosz duóját (electronic és Perfecto) és npl sem úszta meg. Helyükre érkezett a mindig felfelé bukó Aleksib, a Párizsban nagyot ment GamerLegion sztárja iM és az Apeks ex-tankja, jL. Sokan azonnal temették a NaVit, amikor meglátták a cseréket és bár eddig nem vált be az új felállás, korai lenne még messzemenő következtetéseket levonnunk.

Majd talán az őszi ESL Pro League után tisztább képet kapunk a csapatról, ami nem állt le 3 játékos cseréjénél és még a mai nap is új arcokkal bővítették köreiket. Ráadásul milyen arccal!

Ezeket olvastad már?

A semmiből érkezett a hír, hogy a Volgare és a Salamander egykori sztárja, a hazai Counter-Strike egyik megkerülhetetlen alakja, Bea "flashie" Viktor a NaVihoz igazolt! Nem csalás, nem ámítás, s1mpleék magyar elemzővel folytatják útjukat, flashie már a Gamers8 és az ESL Pro League meccseinek előkészítésében is részt vesz!

A 27 éves magyar ex-játékos 2020 telén intett búcsút a hazai CS:GO-nak és inkább nemzetközi vizekre evezett. Két és fél évig edzette a CLG Red csapatát, akikkel olyan sikereket ért el, mint például az első ESL Impact szezon 3-4. helye. Valószínűleg hasonló eredményeket vár majd a NaVi is, bár tény, hogy ott semmivel sem lesznek elégedettek, csak a csúcsok csúcsával, a világ legnagyobb CS:GO versenyeinek bajnoki címével.

Bízzunk benne, hogy ezeket most flashie segítségével éri majd el a csapat!

Kövess Minket!



Gamer szótár