Nagyon kiakasztotta a rajongókat a Hófehérke főszereplője a megszólalásával

Nagyon kiakasztotta a rajongókat a Hófehérke főszereplője a megszólalásával

Hasonló hányattatott sorsa van egyelőre a filmnek, mint a Disney másik nagy produkciójának, A kis hableánynak.

Marc Webb rendezheti az élőszereplős Hófehérke mozifilmet, amelynek a főszerepét Rachel Zegler kapta meg. A casting volt az első, ami felbosszantotta a rajongókat, mert állításuk szerint a színésznő nem lesz elég hiteles a bőrszíne miatt. A Disney természetesen kiállt Rachel mellett és figyelmen kívül hagyta a gyűlölködő véleményeket. Ha pedig ez nem lett volna elég, akkor most a közösség egy része rá tett még egy lapáttal a személyeskedésre, mivel szerintünk a színésznő még csak nem is szereti a karaktert.

Ezeket olvastad már?

Rachel eközben természetesen szintén kiáll a SAG-AFTRA sztrájk mellett, miközben egy közelmúltban tett interjúja csak olaj volt a tűzre:

„Ha 18 órán át állok ott ikonikus Disney-hercegnőnek öltözve, akkor megérdemlem, hogy minden egyes óráért, amit online közvetítenek, fizetést kapjak!”

A Hollywoodban zajló tiltakozások elég komoly hatással vannak a filmgyártásra, és emiatt számos produkciónak a munkálatait le kellett állítani. Bár sokan igazat adnak a szervezetnek, akik az egyenlőtlen bérezés és a mesterséges intelligencia felhasználása miatt szeretnének egyességre jutni a nagy cégekkel, Rachel mondandóját mégis túl offenzívnak találják, amivel csak hátráltatja a megegyezést.

Rachel pedig már azért is a bögyébe van az embereknek a film kapcsán, mert az Entertainment Weeklynek kifejtette, hogy nem igazán nyerte el a tetszését a Hófehérke eredeti verziója. Szerinte az 1937-ben készült alkotáshoz képest ma már másképp csinálják a dolgokat: az új Hófehérkét ugyanis nem a herceg menti meg, és már nem az igaz szerelemről álmodozik, hanem arról, hogy halott apja nyomdokaiba lépjen és vezető személyiséggé váljon.

Kövess Minket!



Gamer szótár