Elég durva gépigényt kapott a Cities Skylines 2

Elég durva gépigényt kapott a Cities Skylines 2

Még néhány hónapot várni kell a várostervezési osztály indulásáig, de addig is érdemes elkezdeni a PC fejlesztését, ha a maximális élmény a cél.

A Colossal Order képes volt arra, amiben csak nagyon kevesen hittek. A SimCity utáni érában összerakták a legjobb klasszikus városépítős játékot, amelyben hatalmas szerepe volt annak, hogy a rajongók úgy modolták szét az alapokat, ahogy azt nem szégyellték. Jó néhány év eltelt már a Cities Skylines megjelenése óta, nem véletlen várták már tűkön ülve milliók, hogy mikor érkezik a várva várt folytatás. Szerencsére a Paradox Interactive a lelkes fejlesztőcsapattal együtt úgy döntött, hogy idén október 24-e a tökéletes pillanat a 2. rész debütálására. Az már most biztosra vehető, hogy az utóbbi évek, de lehet évtizedek legerősebb ősze vár a gamerekre. A teljesség igénye nélkül itt van néhány olyan cím, amelyet garantáltan megéri majd kipróbálni a következő hónapokban: Starfield, Lies of P, EA Sports FC 24, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (DLC), Mortal Kombat 1, Payday 3, Total War: Pharaoh, Assassin's Creed Mirage, Alan Wake 2, Marvel's Spider-Man 2, Alone in the Dark, Call of Duty: Modern Warfare 3, Banishers Ghosts of New Eden és nem utolsósorban a Cities Skylines 2.

Ezeket olvastad már?

Cities Skylines 2 hivatalos gépigény

Minimum, avagy ha ennél gyengébb a géped, akkor van egy rossz hírünk

  • Processzor: Intel Core i7 4790K vagy AMD Ryzen 8 1600X
  • RAM: 8 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 vagy AMD Radeon RX 470

Ezek tényleg nem megugorhatatlan elemek, de most jön csak a fekete leves.

Ajánlott, de ez is csak a végtelen +1 mod nélkül

  • Processzor: Intel Core i7 9700K vagy AMD Ryzen 5 5600X
  • RAM: 16 GB
  • Videokártya: NVIDIA RTX 2080 Ti vagy AMD Radeon RX 6800 XT

Ha 1440p vagy a 4K a cél, akkor a lehető legerősebb GPU-k piacán érdemes nézelődni, valamint érdemes a RAM-ot is kibővíteni legalább 32 GB-ra. Az első rész tapasztalatai alapján tényleg az összes erőforrást meg lehet zabáltatni a játékkal, ezért érdemes felmérni azt, hogy milyen mértékben szeretnéd használni az elérhető modokat, amelyek garantáltan már a megjelenés utáni első néhány napban elárasztják majd az internetet.


AZ OKTÓBER 24-ÉN ÉRKEZŐ CITIES: SKYLINES 2 MÁR ELÉRHETŐ A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár