A Sárkányok háza sztárja egy magyar híresség lányának udvarol

A Sárkányok háza sztárja egy magyar híresség lányának udvarol

Úgy tűnik, hogy rövid idő alatt is nagyon egymásra találtak.

Matt Smith neve sokaknak ismerős lehet, miután olyan sorozatokban játszott fontosabb karaktereket, mint a Ki vagy, Doki? (Doctor Who), A korona (The Crown) és a Sárkányok háza (House of the Dragon). A 40 esztendős színész azonban most nem az egyik szerepe miatt került a rivaldafénybe, hanem mert úgy tűnik egy magyar hölgy csavarhatta el a fejét. London egyik kiváló és népszerű éttermében, a Fisher'sben kapták lencsevégre a gerlepárt, Smith-t és Gattyán Lili-t. A vacsorát követően még tettek egy hosszabb sétát is a belvárosban.

Ezeket olvastad már?

Ha hihetünk a híreknek, akkor a színész és a fürdőruhamárka-tulajdonos nem először élvezték egymás társaságát. A szemtanúk beszámolója szerint nagyon egymásra voltak hangolódva és úgy látszott alakul köztük valami. A filmsztárt séta közben még meg is állították a rajongók, de ez sem tudta kizökkenteni, s amellett, hogy odafigyelt Lilire, közvetlen maradt és elbeszélgetett lelkes híveivel is.

Lili neve már nem biztos, hogy mindenkinek ismerősen cseng, édesapját viszont biztosan nem kell bemutatni, hiszen nem más, mint Gattyán György, Magyarország 4. leggazdagabb üzletembere, aki a LiveJasmin elnevezésű szexkamera-szolgáltatás alapítója, valamint a Docler cégcsoport tulajdonosa. Lili egyébként Magyarországon született, viszont később az Egyesült Államokba költözött és ott is tanult. A közelmúltban útjára indította saját fürdőruhamárkáját, illetve pár filmes produkcióban is látható volt már színésznőként – ezeknek a címei: Éden, Berlin, szeretlek és Dough.


Gattyán Lili – Kép forrása: thesun.ie

Lilivel 2017-ben interjút adott a Forbesnak, és akkor a következőket is elmondta:

„Nemcsak egy elkényeztetett kisgyerek vagyok, meg akarom mutatni, hogy duplán megdolgozom a sikerért, és tudok dolgozni.”

Hogy aztán pontosan mi alakul vagy lesz Gattyán Lili és Matt Smith között, azt majd az idő eldönti.

Kövess Minket!



Gamer szótár