Egy halom pénzt és a férjét is bukta egy nő a kamu Stranger Things sztár miatt

Egy halom pénzt és a férjét is bukta egy nő a kamu Stranger Things sztár miatt

Egy egyedülálló anya azt állítja, hogy az élete a feje tetejére állt, miután egy csaló azt állította, hogy ő a Stranger Things sztárja, Dacre Montgomery.

Kentuckyban él, mára már egyedülálló anyaként McKayla, akiről eddig valószínűleg semmit sem hallottál, de mivel a világ elé tárta, hogy miféle csalás áldozatává vált, seperc alatt megismerték a nevét az interneten. Elárulta egy videóban, hogy elhagyta férjét "Montgomeryért" (Stranger Things sztárja), miután egy online fórumon egymásra találtak. A magát Montgomerynek kiadó egyén beavatta a lányt abba is, hogy Pollock önkényesen átvette a bankszámlája felett is az uralmat és emiatt nem igazán fér hozzá a pénzéhez. emiatt további 10 000 dollárt is küldött a csalónak.

„Jól kijöttünk egymással, de persze az első pillanattól kezdve gyanakodtam, amíg nem kezdett el olyan dolgokat csinálni, amik elhitették velem, hogy ő az, aki” - mesélte a nő a Catfished című YouTube-sorozatnak.

Ezeket olvastad már?

A catfishing olyan megtévesztő tevékenység, amelynek során valaki létrehoz egy fiktív személyiséget vagy felvesz egy hamis személyazonosságot a közösségi médiában és általában egy konkrét áldozatot vesz célba vele.


Bal oldalon McKayla, jobb oldalon pedig a valódi színész Dacre Montgomery látható

A történetet azzal folytatta, hogy "Montgomery" – a valódi színész egyébként Billy Hargrove-ot alakítja a Netflix sorozatában – elmondta neki, hogy a szakítás szélén állnak Liv Pollock irányításmániája miatt. McKayla, aki eközben boldogtalan házasságban élt az energiavámpír párjával, abszolút együtt érzett vele, mert férje is ilyen típus volt. Végül McKayla-t akkor győzte meg, hogy szerinte a valódi színésszel van dolga, mikor közölte vele – még az epizód hivatalos bemutatója előtti estén –, hogy nézze meg a Stranger Things 4. évadának következő részét, amelyben visszatér Billyként.

„Úgy voltam vele, hogy hát, ki más tudhatná ezt?”

A csaló emellett olyan verseket is küldött neki, amelyek Montgomery DKMH: Poems című, 2020-ban megjelent verseskötetének írói stílusát tükrözték.

„Ha valaki olyan, mint én, akkor fél az elhagyástól, na meg persze nagyon emberbarát és társfüggő vagyok. Ezek a csalók csak úgy belecsöppennek az életedbe és kihasználják ezt.”

A szélhámos kérésére és, mert a házassága alatt a férfi korlátozta a kreativitását, ezért úgy döntött, hogy online fejezi ki a művészetét, végül elvált a férjétől McKayla.

Kövess Minket!



Gamer szótár