LoL: Ezt is megértük, itt van a Riot talán legnagyobb lehúzása

LoL: Ezt is megértük, itt van a Riot talán legnagyobb lehúzása

Egy gigantikus lehúzás áldozatai lehetnek azok, akiket elcsábít a legújabb kozmetikai tartalom.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Riot Games megmutatta a legújabb kozmetikai tartalmakat. 2023-ban visszatérnek a Cosmic-skinek, valamint egy saját mini-eseményt is kapnak a kliensen belül. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy Nautilus, Sion, Bel'Veth és Nunu kap ilyen hőskinézetet, Jhin a Dark Cosmic Erasure chromának örülhet. A Riot utóbbi átszínezés kapcsán kénytelen volt megszólalni, ugyanis nem egy mitikus chromáról van szó, hanem egy olyan hőskinézetről, amit csak és kizárólag szerencsével, vagy kapszulák tömeges nyitásával lehet megszerezni.

Ezeket olvastad már?

Mennyibe kerül a Dark Cosmic Erasure Jhin skin (nem chroma!)?

Az adatbányászoknak sikerült kihalászni a fájlok közül, hogy két módon lehet megszerezni ezt a nagyon különleges, egyben kicsit csalódást keltő gúnyát:

  • A Cosmic 2023 Capsule százalékos eséllyel kidobhatja a skint
  • vagy kinyitsz 30 darab ilyen kozmikus kapszulát, akkor garantáltan tiéd lesz a Dark Cosmic Erasure Jhin

30 kapszulát 22 500 RP-ért vásárolhatsz majd a 13.17-es LoL-frissítés élesedése után a kliensben, azaz nagyjából 62 000 forintnak megfelelő összegért nyújtja át aranyozott tálcán neked a Riot ezt a chromának tűnő kinézetet. A közösség teljesen érthető módon hangot adott annak a legnagyobb League of Legends-fórumon, hogy ez nem fair. A fejlesztők eddig 40 mitikus esszenciáért kínálták a mythic chromákat, most meg kiadnak egyet (jó, új splash art is jár mellé), elkeresztelik skinnek, majd követelik, hogy kapszulákat kezdj el nyitogatni, hátha az egyikben ott rejtőzik ez az extra. Természetesen nem kötelező egyetlen forintot sem költeni a játékra, akkor is tökéletesen élvezhető, inkább az eddigi elvek felrúgásáról van ebben az esetben szó.

Remélhetőleg a következő hasonló minőséget képviselő skin marad mitikus chroma, amire el lehet verni az esszenciát az erre kijelölt helyen.

Kövess Minket!



Gamer szótár