Cillian Murphy nagyon sajnálja, hogy kihagyta Nolan egyik filmjét

Cillian Murphy nagyon sajnálja, hogy kihagyta Nolan egyik filmjét

Utólag már úgy van vele, hogy szívesen szerepelne benne.

A Universal égisze alatt elkészült Oppenheimernek nem olyan régen volt a bemutatója, és Christopher Nolan legújabb filmje nagyszerű fogadtatásban részesült. Egyérszt a Barbenheimer effektus miatt is felkapták az alkotást, másrészt olyan volumenű történetről van szó, amelyre rengetegen voltak kíváncsiak, és ez bizony megmutatkozik a bevételeket illetően is. A kritikusok is szuperlatívuszokban beszélnek a Cillian Murphy főszereplésével debütált produkcióról. Murphy játszhatta el J. Robert Oppenheimert, az atombomba feltalálásában kulcsszerepet tudóst, és bizony elég komoly felkészülést igényelt számára, hogy a lehető legjobb formáját nyújtsa a forgatások alatt. Nemrég azonban egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy nagyon sajnálja, amiért ki kellett nem szerepelhetett Nolan egy másik filmjében, és ha lett volna rá lehetősége szívesen részt vett volna a munkálatokban.

Ezeket olvastad már?

Cillian Murphy akkor találkozott Christopher Nolannal, amikor a Batman-film meghallgatására jelentkezett. A színész elmondása szerint mindketten tudták, hogy nem ő a megfelelő a szerepre, de mégis kialakult közöttük egy kapcsolat, amelynek eredményeként a rendező talált neki egy másik karaktert a filmekben, így lett belőle Madárijesztő, de egyébként szerepelt az Eredetben (Inception) és a Dunkirkben is.

Azt kívánja Murphy, bárcsak ő is benne lenne az Csillagok között (Interstellar) című műben, melyet 2014-ben vetítettek a mozik és Matthew McConaughey játszotta a főszerepet. Nem véletlenül mondta ezt, hiszen az egyik kedvenc filmjeként aposztrofálta a sci-fi-t:

„Imádom az Interstellart, egyszerűen azért, mert annyira érzelmesnek találom. Emlékszem, hogy akkor láttam a moziban, amikor még kisgyerekeim voltak. Hatalmas hatással volt rám. Összetörte a szívemet. Szeretem nézni Nolan filmjeit, amikor nem én szerepelek benne, mert nem kell kiborulni a füleim mérete, vagy bármi más miatt.”

Kövess Minket!



Gamer szótár