EA Sports FC: Több játékossal játszhatsz együtt, mint valaha

EA Sports FC: Több játékossal játszhatsz együtt, mint valaha

Újabb videóval jelentkezett az EA, folyamatosan érkeznek az újabb információk a FIFA utódjáról.

Nem felejtette el többi játékmódját sem az EA. Bár az Ultimate Team kétségtelenül a FIFA (és mostantól az EA Sports FC) játékmódok királya, a Pro Clubs – mostantól csak Clubs – hihetetlenül elkötelezett rajongótáborral rendelkezik, éppen ezért több új funkció is érkezik hozzá. Több olyan elemet is bejelentettek, amelyet már egy ideje kért a közösség, de olyan változtatást is kaptunk, amire kevésbé számítottunk.

Az EA Sports FC 24-ben végre megjelenik a Crossplay a Clubsnál, így sokkal több játékossal tudsz majd együtt játszani, mint korábban. Azonban továbbra is igaz, hogy a crossplay csak ugyanazon konzolgeneráción belül működik, tehát PS5 az Xbox Series X/S-sel és a PC-vel, míg a PS4 az XboX One-nal. Ráadásul a Clubs most először Nintendo Switchre is megjelenik, így akár útközben is játszhatsz, ha kedved támad hozzá.

Ezeket olvastad már?

Változik a lebonyolítás is, mostantól érkeznek a szezonok, amitől azt várja az EA, hogy több izgalmat és feszültséget hoz minden egyes mérkőzésbe. Az idények 6 hetente frissülnek, és a rájátszás mérkőzésekben csúcsosodnak ki, miközben a kiesés is kikerült a játékmódból. Minden új szezonban új jutalmak is megjelennek majd, amelyeket a ranglétrán való előrehaladással lehet majd megszerezni. A jutalmak között stadionfejlesztések, stadionkozmetikumok és játékos-kozmetikumok is szerepelnek majd. A rájátszás mérkőzései továbbá soha nem végződnek döntetlennel, ami azt jelenti, hogy ha a teljes játékidőben egyenlő az állás, akkor büntetőpárbaj dönti el a végeredményt.

Kap egy teljesen új aspektust is a játék: a szurkolók fontosságát. Minél sikeresebb lesz a klubod, annál nagyobb szurkolói bázist építesz ki – ez viszont nagyobb pályát igényel a klubod számára. A megszerzett trófeákat is kiállíthatod a stadionodban, így minden meccsen megmutathatod az eredményeidet. A szurkolók azért is fontosak, mert növelik a hírnevedet és jobbá teszik a csapatodat.

Tovább bővül a karaktered testreszabhatósága is. Több ruhadarab, frizura és tetoválás érhető el, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy mindenki olyan karaktert álmodjon meg, amilyet csak szeretne.

Végül, de nem utolsósorban a PlayStyles is megérkezik a játékmódba. A PlayStyles az erősségeidet hivatott erősíteni, egyedivé és a legjobbak legjobbjává téve téged a játék bizonyos területein. Ráadásul minden PlayStyle-nak lesz egy plusz változata, amely tovább fokozza azt, valamint exkluzív effekteket és animációkat old fel attól függően, hogy az egyes PlayStyle-ok mit csinálnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár