A legjobb doge mémek, amik garantáltan feldobják a napod

A legjobb doge mémek, amik garantáltan feldobják a napod

A mémeken keresztül is szívünkben örökké él Cheems, a világhírű kutya, aki rengeteg boldog pillanatot okozott az internetezőknek.

Tragikus hír rázta meg az internet világát a hétvégén, ugyanis meghalt 12 éves korában Balltze, azaz Cheems, a „Doge meme” kutyaként elhíresült háziállat. Rákos megbetegedésben szenvedett és nem ébredt fel a péntek délutáni műtét után, árulta el a gazdája a közösségi oldalán. Az internet népe természetesen egy emberként fejezte ki részvétét az imádnivaló shiba inu iránt. Sokakat még most is megihletett és olyan mémeket készítettek, ahol már a mennyországban látható. A gazdája az alábbi szavakkal búcsúzott tőle:

„Péntek reggel elaludt az utolsó torokgyökérműtétje közben. Eredetileg kemoterápiát vagy más lehetséges kezelést akartunk neki szervezni a műtét után, de most már túl késő. Ne szomorkodjatok, kérlek, emlékezzetek arra az örömre, amit Balltze hozott a világnak. Egy Shiba Inu kerek mosolygós pofival összekötött benneteket és engem, sok embernek segített a járvány idején, és sokaknak okozott örömet, de most a küldetése véget ért. Azt hiszem, szabadon szaladgál az égben és finomakat eszik az új barátaival. Mindig a szívemben lesz. Remélem, hogy továbbra is örömet tud okozni mindenkinek az online világban, ez az egyetlen szerény kérésem van.”

A kutyus Hongkongban élt, „sztárságának kezdetéig” egészen 2017-ig kell visszamennünk az időben, amikor egy olyan fényképet készítettek róla, amelyen furcsán nézett, az mémgyárosok pedig hamar meglátták benne a lehetőséget és felkapták. Azóta mémek millióin jelent meg nagyon sokféle módon, ezáltal boldogságot csempészve mindenki életébe. Minden bizonnyal ez most sem szakad meg, és továbbra velünk lesz a vicces képeken. Emléke előtt tisztelegve összeszedtünk mi is olyan képeket, ahol Cheems megnevettetett minket. Ezeket az alábbi képre kattintva tudjátok ti is megnézni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

doge memes ( cheems) (@doge_memes___) által megosztott bejegyzés

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár