Mi magunk írhatjuk át a The Walking Dead történetét!

Mi magunk írhatjuk át a The Walking Dead történetét!

Rengeteg döntést meghozhatsz és teljesen felforgathatod a The Walking Dead világát.

A múlt héten billbil-kun leleplezte a The Walking Dead Destinies nevű játékot, amely a népszerű zombis sorozat 1-4. évadának adaptációja. Ám annyi csavart alkalmaztak a készítők, hogy a játékos befolyásolhatja a történetet, és így megváltoztathatja azt a sorozat eredeti cselekményéhez képest. A program egyébként egy 3. személyű akció-kalandjáték lesz, ám a hangsúly nem csak az akción lesz, ugyanis kap egy kis menedzsment aspektust is, ahol nyersanyagokat kell szerezned kiépítened a táborodat és készleteket kell feltöltened. Néhány nappal a szivárogtatás után lépett a Sony és közzétették az első előzetest is.

„Kezdd el a történetedet Rick Grimes szerepében, aki egyedül ébred egy kórházban, halottakkal körülvéve. Szedj össze szövetségeseket, és küzdd át magad a járkáló apokalipszisen a The Walking Dead ikonikus helyszínein, köztük Atlantában, a Greene család farmján, a börtönben és Woodburyben. A kritikus pillanatokban a döntéseiddel véglegesen befolyásolhatod sorozat szereplőiből álló csapatod sorsát. Hősök és gonosztevők, élők és holtak - rajtad múlik, hogy maradsz-e a történelem menetében, vagy saját utadat töröd az AMC The Walking Dead világában” – áll a trailer leírásában.

Ezeket olvastad már?

Ezzel tehát megerősítették ezeket a híreket, hogy bizony a döntéseinknek következménye van, és befolyásolhatjuk a történetet menetét. Mindezt pedig a jól ismert fegyverarzenállal tehetjük meg, például revolverekkel, katanákkal vagy shotgunokkal. Természetesen egyedül nem mész semmire, kell egy csapat (vagy család), összesen több mint 15 különböző karakter jelenik meg a sorozatból, akikkel összeállhatsz, például Shane, Michonne, Daryl, Merle, Carol, Carl, Lori, Glenn vagy épp a kormányzó.

A The Walking Dead: Destinies november 14-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re, és 49,99 euróba kerül majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN