Drax és Aquaman színészpárosa egy akciófilmben pofozhatja majd szét a rosszfiúkat

Drax és Aquaman színészpárosa egy akciófilmben pofozhatja majd szét a rosszfiúkat

Nem feltétlenül jó ómen, hogy a Kék Bogárral bukó Soto-t ültették a rendezői székbe.

Ugyan lenyomta a Barbie-t a hétvégén a Kék Bogár, de még így is a DC egyik legrosszabb – ha nem a legrosszabb – alkotásaként vonulhat be a filmes történelembe. Ennek ellenére Ángel Manuel Soto rendező nem tétlenkedik és máris megkapta következő projektjét, amelyben nem is akármilyen sztárpárossal dolgozhat együtt.

Ezeket olvastad már?

Az MGM bátor volt és munkát ajánlott Sotonak, akinek így lehetősége lesz elkészítenie a The Wrecking Crew című filmet. A forgatókönyvet még a WGA sztrájk előtt megírnia Jonathan Toppernek, és mivel a szerződését még a hajcihő előtt megtárgyalták és lezárták, ezért a szkript véglegesnek tekinthető és felhasználható. A cselekmény részleteit egyelőre szigorú titokban tartják, de a projektet egy haverokkal dúsított akciófilmként írják le. Elvileg olyan címekhez hasonlít majd, mint a Tango és Cash vagy a Bad Boys. Ángel Manuel Soto pedig ismert arról, hogy merészebb módon mesél el olyan történeteket, amelyek különböző hátterű, sokszínű karakterekről szólnak – ilyen a Kék Bogár is.

A két főszereplő pedig nem más, mint Dave Bautista és Jason Momoa, ráadásul mindketten a SAG-AFTRA sztrájk előtt szerződtek le a projekthez. A duó eredetileg 2021-ben akarta tető alá hozni a projektet, de egy licitháború után a jogokat az MGM szerezte meg. Ezt műfajt úgy tűnik ismét csúcsra lehet járatni és beválhat a nyolcvanak és kilencvenes éveket idéző koncepciók, hiszen például a John Cena és Jackie Chan nevével fémjelzett Hidden Strike is óriásit megy a Netflixen.

Kövess Minket!



Gamer szótár