Új verzióval küldi ismét moziba a Disney A kis hableányt

Új verzióval küldi ismét moziba a Disney A kis hableányt

Egy népszerű formátummal szeretnék visszacsábítani a közönséget a nagyobb bevétel reményében.

Viharos bemutatón van túl A kis hableány, amelynek már a bejelentése is nagy port kavart, miután sokan nagyon nem voltak megelégedve a főszereplővel. Mindenesetre aztán mégiscsak eléggé szépen termelt a pénztáraknál, ámbár ez sem volt elegendő, hogy sikeresnek bélyegezhessék meg a projektet.

Ezeket olvastad már?

A Disney azonban úgy tűnik nem szeret veszíteni, mert a május 8-i premierjét követően ismét moziba küldi A kis hableányt. Ezzel szeretnék egy kicsit felturbózni a film bevételeit, és emiatt nem a megszokott, hanem az úgy nevezett sing-along verziót vetítik majd le a nagyvásznakon. Ezek a változatok abban különböznek, hogy a képernyőn megjelennek dalszövegek, így a közönség is csatlakozhat, és együtt énekelheti a filmben elhangzó dalokat. Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy új szintre emeljék a film hangulatát, különösen a rajongók számára, akik kívülről fújják az alkotásban felcsendülő zenéket.

Talán kevesen gondolják, de a musicalek újrakiadásai sing-along funkcióval rendkívül népszerűnek bizonyultak az elmúlt években: a Mamma Mia! és A legnagyobb showman tömegesen vonzotta vissza a közönséget, mivel a célközönségük szórakoztató estéket töltöttek el a karaokézással. A filmben olyan ikonikus dalok is elhangzanak, mint a Under the Sea, a Part of Your World vagy Scuttlebutt is.

A kis hableányt augusztus 25-től kezdődően lehet majd újra megtekinteni az Egyesült Államok kiválasztott mozijaiban. Bár a nemzetközi megjelenés részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, valószínűleg a világ több pontján is élnek majd ezzel a lehetőséggel. Eközben a film digitálisan már megjelent, 4K Ultra HD, Blu-Ray és DVD formátumban pedig szeptember 19-én lesz elérhető.

Kövess Minket!



Gamer szótár