Gamescom 2023: Új előzetesen a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty!

Gamescom 2023: Új előzetesen a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty!

Gyakorlatilag annyi újdonságot kapunk, hogy a teljes alapjátékot is bátran újrajátszhatjuk!

Már a nyár eleji Xbox Games Showcase-en a Cyberpunk 2077 és annak nagyszabású DLC-je is terítékre került, és elárulták, hogy szeptember 26-án várhatjuk a kiegészítőt. Ami hatalmas lesz és az alapjátékra is óriási hatással van, mivel azok tulajdonosai is megkapják a frissítéseket. A Phantom Liberty egy új kerületet is ad Night Citynek, Dog Town néven. Ez az eredeti játék fő története alatt játszódik, és a játékosok bármelyik meglévő mentett játékukon keresztül elérhetik. A DLC legnagyobb különlegessége az lesz, hogy Pawel Sasko kreatív igazgató szerint az eredeti játék gyakorlatilag egyetlen rendszerét sem hagyták érintetlenül, ami vadonatúj élményt kínál mindenkinek.

Ezeket olvastad már?

Most a 2023-as Gamescomon ismét előkerült a program, ami oly sok játékos mellett, engem is levett a lábamról. Finnyás vagyok, nem tagadom, játékok terén is. És bár közismert, hogy nem volt hibátlan a Cyberpunk 2077 startja, a játék világa és története azonnal hatalmába kerített és azóta sem enged. Nem is tudom, hogy fogom már beadni a főnöknek, hogy nem a Phantom Liberty miatt kérek szabit szeptember 26-ra és a rákövetkező napokra, de az biztos, hogy az első naptól kezdve játszani szeretném majd a Cyberpunk 2077 első és egyetlen kiegészítőjét. 

Új körzet, új történet, rengeteg új küldetés, új fegyverek, átdolgozott perkek, új skillek, járművesharcok, autósüldözések, végre reálisan operáló rendőrség... kis túlzással egy Cyberpunk 2077 2.0-t kapunk majd, ennél többet pedig nem is kívánhatnánk. Íme az Cyberpunk 2077: Phantom Liberty új gameplay előzetese!

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szeptember 26-án érkezik, PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár