Gamescom 2023: Az eddigi legőrültebb trailerrel érkezik a Mortal Kombat 1

Gamescom 2023: Az eddigi legőrültebb trailerrel érkezik a Mortal Kombat 1

Vérből, brutalitásból és végtelen akcióból most sem lesz hiány.

Már nem kell sokat várni a Mortal Kombat 1-re, amely szeptember 14-én debütál Xbox Series X/S-en, PC-n, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen. Mivel már nincs messze az új MK megjelenése, természetesen számos előzetesen, szivárogtatáson és híren túl vagyunk, de ennek ellenére az 2023-as Gamescom nyitóestjének, az Opening Night Live-nak a vége felé egy újabb trailerrel örvendeztették meg a rajongókat, amelyet a széria egyik atyja, Ed Boon úgy jellemzett, mint az eddigi legőrültebb előzetes.

Ezeket olvastad már?

Kapunk mindent, mi szem-szájnak ingere, vérre menő csaták, brutális kivégzések – ahogy azt a franchise-tól megszokhattuk. Emellé adtak egy kis ízelítőt a történetből is. Ne is húzzuk tovább az időt, nézzétek a közel 4 perces öldöklést.


Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.