Hamarosan új Tomb Raider-játékot leplezhetnek le

Hamarosan új Tomb Raider-játékot leplezhetnek le

A Tomb Raider weboldala frissült, ez pedig beindította a találgatásokat.

A rajongók mindenben a kapaszkodót keresik, ha kedvenc videójátékukról van szó. A Tomb Raider weboldala nemrég frissült, és ez azonnal beindította a találgatásokat. Sokan ezt annak jeleként értelmezik, hogy hamarosan bemutatkozik a sorozat következő játéka. Mi történt pontosan? Ha ma meglátogatod a Tomb Raider hivatalos weboldalát, akkor egy olyan céloldallal találkozhatsz, amely arra invitál, hogy regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a „Tomb Raider franchise-t érintő friss hírekről”. Ez magában foglalja a „jutalmakról, exkluzív termékekről, merchről, megjelenésekről és még sok másról” szóló információkat.

Bár nem szokatlan, hogy a weboldalak időnként egy kis frissítésen esnek át, az új megjelenési információk említése miatt a rajongók körében elterjedtek a találgatások, hogy a Crystal Dynamics valójában a következő Tomb Raider-játék leleplezésére készül. AZ egész már csak azért is izgalmas, mert ez lehet az első fővonalas rész a 2018-as Shadow of the Tomb Raider óta. 

Ezeket olvastad már?

Azonban nem csak a weboldal újítása utal arra, hogy egy bejelentés készülőben lehet. Emellett szól az a tény is, hogy a Call of Duty a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 megkapja Lara Croftot játszható karakterként. Akárhogy is, valószínűleg a héten okosabbak leszünk, hiszen érkezik a 2023-as Gamescom, holnap rendezek meg a nyitóestet, a Opening Night Live-ot, így könnyen lehet, hogy akkor kapjuk meg az első részleteket a következő Tomb Raider-játékról. Amit biztosan tudunk, hogy  a következő Tomb Raidert az Amazon Games fogja kiadni és az Unreal Engine 5 segítségével készül, valamint állítólag ez lesz a sorozat eddigi legterjedelmesebb játéka.

Kövess Minket!



Gamer szótár